Mary-Lou Manizer – faimosul iluminator de la The Balm – Review

 

Anul trecut pe vremea aceasta profitam de o super reducere în magazinul Marionnaud, și cum puteam să o fac mai bine decât cumpărându-mi produse The Balm? Știam deja ce calitate au produsele si aveam două pe listă pe care țineam morțiș să le am: blush-ul Hot Mama! si iluminatorul Mary-Lou Manizer. Din păcate nu aveau in stoc blush-ul dorit, așa că am ales the next best thing: blush-ul Down Boy și nu îmi pare rău nici o secundă.

Asadar astăzi veți afla ce părere am eu despre aceste două produse. 🙂

În primul rând felicitări persoanelor care se gândesc la ambalajul, dar mai ales la numele acestor produse pentru ca sunt absolut adorabile și irezistibile. Eu aș fi cumpărat tot standul dacă aș fi putut doar din această cauză.

Mary-Lou Manizer, faimosul iluminator m-a vrăjit și pe mine și nu am putut să plec din magazin fără el. Având o cantitate de 8,5 grame cred că îmi va ajunge o viață pentru că îl folosesc constant pe cliente și abia daca se obsevă că este atât de iubit. Dă tenului un glow cald, auriul acela subtil este pur și simplu superb, însă trebuie aplicat cu grijă și în cantități mici pentru că este foarte pigmentat.

Down Boy este un blush într-o nuanță frumoasă de roz prăfuit, cu subton rece, mat și incredibil de pigmentat. iar citatul de pe ambalaj “So many men, so little time…” ma face să zâmbesc mereu. Și el a fost foarte iubit pe perioada verii, însă nici el nu dă semne de uzură.

Ca încheiere nu pot scrie decât patru cuvinte: Great job, The Balm!

Voi ce produse preferați de la The Balm?

Hope you enjoyed!

Laters!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.