3 cele mai populare aplicații de dating online

3 cele mai populare aplicații de dating online
3 cele mai populare aplicații de dating online

3 cele mai populare aplicații de dating online

Acum câțiva ani, ideea de a-ți găsi perechea în mediul online părea un concept străin, chiar poate ridiculizat de mulți. Un individ în spatele unui nickname nu putea sa înlocuiască pe frumosul (frumoasa) care ți-a făcut cu ochiul pe stradă, sau la cafeneaua preferată.

Dar uite că vremurile se schimbă, timpul zboară repede, și din variate motive, fie comoditate, lipsă de interes sau timp, am început să acceptam (și chiar îmbrățișam) faptul că din ce în ce mai multă lume își creează un cont pe aceste rețele de socializări, în căutare de prietenie, sau de ce nu, chiar mai mult.

Dacă ești curios de fenomen, sau dorești să te alături lui, noi iți vom oferi ponturi legate de cele mai folosite aplicații, în speranța că micul Cupidon își va lucra magia și pentru tine!

Tinder

Printre cele de mai succes aplicații de dating, și alegerea primară pentru cei care sunt interesați de dating-ul online, toate posibile cu ajutorul interfeței facile, și modului în care iți poți căuta partenerul.

Este de ajuns să ai un cont Facebook, iar de acolo distracția începe : un tap pe poză oferă informații adiționale, un swipe stânga dacă nu ești interesat, unul dreapta pentru “like”. Dacă amândoi v-ați dat swipe dreapta, felicitări, un ecran va apărea indicând “potrivirea”, moment în care sunteți liberi să schimbați mesaje.

Tinder este cunoscut cel mai mult pentru popularitatea sa în rândul celor care caută un one-night-stand.

OkCupid

La fel de cunoscut, OkCupid sare peste necesitatea unui cont de Facebook. Comparat cu Tinder, aici iți poți completa o fișă de profil, complet cu hobby-uri, carieră și alte informații relevante, sporindu-ți șansele de a întâlni perechea potrivită. Din nefericire, la partea tehnică, acesta lasă de dorit, cu o interfața foarte încărcata, și sistemul de “matchmaking” care permite oricui să-ți trimită mesaje (fie că sunt interesați de tine, sau nu), de multe ori nesolicitate.

Grindr

Pentru cei cu inclinații gay, Grindr a fost creeat special cu aceștia în gând. Fiind mult mai direct decât celelalte app-uri prin natura sa, persoanele care vă vor acosta aici sunt directe, exprimându-și interesele fără ezitare, și cu multă superficialitate.

Dacă vrei să sari peste tot flirtul asociat dating-ului, sau să explorezi noi oportunități, această aplicație este cu mult decât recomandată.

Vrei ca reclama ta să apară aici? Contactează-ne!

Be the first to comment

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu mai jos.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.