Probabil că unii dintre voi ați crezut că în acest articol vorbim clar despre sex. Ei bine, nu-i așa. Vom aborda ceva cu totul diferit de sex, dar care implică la fel de multă imaginație și poate ceva mai mult efort pentru unii dintre noi.

Atunci când ești în duș, fie ai o stare de relaxare profundă, în care fiecare mușchi aproape că adoarme pe ține, fie ești adept al dușurilor rapide, poate chiar reci, pentru a te revitaliza și pleca rapid la treabă. În general, în prima categorie sunt oamenii care preferă cada, deoarece se pot relaxa și bălăcii mai mult, însă indiferent de situație, dacă ai puțină imaginație și timp, poți face o mulțime de lucruri în duș.

În continuare vă prezentăm 8 dintre cele mai utile lucruri de făcut în duș:

  • Poți scăpa de celulele moarte

Nimic nu este mai relaxant ca o baie fierbinte și un peeling corporal. Folosește un gel abraziv și începe un masaj circular pe tot corpul. Insistați în zonele mai aspre cum ar fi coatele, genunchii și picioarele. Astfel vei scăpa de celule moarte și pielea își recăpăta vigoarea. Nu uită să clătești bine!

  • Coastele trebuie să se relaxeze

Stresul nu te ajută cu nimic. Stai în picioare cu capul în piept. Inspiră și expiră calm. Acum poți lăsa jetul de apă să se prelingă de la ceafă în jos, pe coloană, la presiunea dorită. Poți efectua un hidromasaj în zonele corpului unde resimți cea mai mare tensiune. Umeri, brațe , picioare, toate merită atenția cuvenită. La final, clătește cu apă un pic mai rece.

  • Îți poți lua adio de la varicozități

Dirijează dușul cu jet de apă nu foarte puternic de la glezne spre fese, mai întâi, pe partea exterioară a piciorului. Același procedeu trebuie aplicat și pentru partea interioară a piciorului. Pielea se va înroși, dar rezultatele nu vor întârzia să apară.

  • Cum să te protejezi de varice

Umple cada cu apă rece până la nivelul gleznelor. Știu că senzația poate fi ciudată și foarte neplăcută, tocmai de aceea e indicat să te miști prin cadă câteva minute.

  • Poți să scapi și de celulită

Procură-ți un gel de masaj și o mănușă din cauciuc acoperită cu țepi rotunjiți la capăt, apoi urmând să efectuezi un masaj în zonele cu probleme. Nu renunța după două minute. Masajul trebuie să dureze ceva timp pentru a obține rezultate.

  • Tălpile au nevoie de răsfăț

Poți pune în cadă un covoraș din cauciuc, cu țepi tot din cauciuc. Pășește pe el cu încredere pentru un masaj benefic tălpilor tale.

  • Fermitatea bustului contează

Nu uita să ai grijă de sânii tăi, atunci când faci dus. Masează fiecare sân în parte cu un jet de apă rece, preț de câteva minute. Repetă aceeași operațiune în fiecare zi pentru a avea un bust mai ferm.

  • Scapă de crampele abdominale

Perioadele de constipație severă nu sunt tocmai ceea ce ne dorim. Crampele asociate cu această tulburare pot fi ameliorate cu hidromasaj pe abdomen, în sensul acelor de ceasornic. Poți efectua și un masaj pe picioare de la glezne la fese, atât pe partea interioară cât și pe partea exterioară a picioarelor. Apoi e timpul să te urci în pat și să tragi un pui de somn pentru că organismul să se regleze și să scapi de constipație.