Agent Provocateur lansează o nouă linie de lenjerie de corp

Serena Rees
Serena Rees

Exact așa cum spune și titlul, noua colecție se va numi „Les Girls Les Boys”, iar subiectul de la care s-a pornit a fost fluiditatea genurilor. Dacă în 1994, Serena Rees, fondatoarea brandului, a schimbat percepția tuturor asupra lenjeriei intime și s-a bucurat de o clientelă renumită (Kate Moss, Kylie Minogue etc), 2017 revine cu o nouă „față” a mărcii, o nouă etichetă, o linie de lenjerie unisex cu influențe streetwear.

Colecția este dedicată persoanelor care știu ce vor, care știu cine sunt, au propriul drum și își acceptă, scot în evidență sexualitatea, diversitatea prin orice mod posibil. S-a dorit estomparea limitelor dintre ceea ce se poartă în dormitor și ceea ce purtăm în afara lui. „Colecția „Les Girls Les Boys” este un produs diferit, pentru o altă perioadă” a declarat Serena Rees.

Inspirația a venit în bucătărie, la masă cu fiul și fiica ei, în vârstă de 25, respectiv 20 de ani. În timp a observat cum hainele lor nu arată atât de diferit, prietenii lor își schimbă cu ușurință hainele între ei, nu se mai ține cont de gen.

Prețurile nu sunt atât de scumpe în raport cu calitatea produselor. Pornesc de la 20 lire sterline și ajung până la 120. Este o colecție foarte reușită și noi o felicităm pe Serena pentru imaginația și gândirea ei! Sperăm la cât mai multe idei în jurul mesei din bucătărie.

 

Vrei ca reclama ta să apară aici? Contactează-ne!

Be the first to comment

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu mai jos.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.