Dragilor, acest articol este pentru voi!

Bărbații care poartă bijuterii nu trebuie priviți cu ostilitate, accesoriile nu au fost create special pentru categoria feminină, nu e scris nicăieri că bărbații nu pot purta bijuterii. Desigur că întotdeauna ce e mult strică, indiferent că vorbim de femei sau bărbați, eleganta prin simplitate este cea mai recomandată.

Dincolo de prejudecați și opinii împărțite, vă spun sigur că și bărbații pot purta bijuterii, lucru care îi poate face chiar mai atractivi în ochii admiratoarelor. În niciun caz nu vorbim despre o împopoțonare ridicolă dusă spre exagerare, ci la micile detalii de accesorizare care pot aduce un plus ținutei.

Recomandări de bijuterii pentru el de la Janette

Din fericire, Janette aduce în atenția cumpărătorilor o gamă de bijuterii pentru el foarte draguțe și deloc sofisticate, astfel încât cu greu vor putea să stârnească controverse.

Prima care mi-a atras atenția a fost Brăţară de argint Greco, perfectă pentru cei mai pretențioși bărbați, pentru că se remarcă prin design-ul ei atrăgător, dar simplu, stil și atenție la detalii. Este casual și modernă, are un model grecesc foarte la modă și denotă eleganța și bun gust. Poate fi purtată atât la costum, cât şi într-un mediu informal, oricum în orice loc va atrage privirile celor din jur.

Bijuterii barbati - Lanțul argint Rafael

Al doilea accesoriu pe care îl recomand cu încredere este Lanțul argint Rafael, cu zale împletite, elegant și un design modern, este accesoriu care nu trebuie să lipsească din ținuta dumneavoastră dacă doriți să dați stilului casual un aer de eleganță. Ne-am obișnuit cu toții să vedem bărbați care își etalează lanțurile de aur într-un mod ostentativ, însă un lănțișor purtat sub tricou, foarte puțin la vedere, este chiar la modă.

Bijuterii barbati - Set accesorii Sorin

Nu în ultimul rând, Setul de accesorii Sorin este poate fi un atu pentru costumul dumneavoastră, datorită construcției elegante și moderne, iar faptul că este decorat cu cristale îl va face centrul atenției. Setul de butoni și ca de cravată este fabricat din oțel inoxidabil oțelul, care este alegerea perfectă pentru bijuteriile bărbătești.

Bijuteriile bărbătești, un kitsch sau nu?

Bijuteriile bărbătești nu sunt un kitsch, cum nici bijuteriile femeiești nu sunt de asemenea un kitsch. De cele mai multe ori accesorizarea corectă nu încarcă ținută și o aduce într-o lumina mai bună, pentru că atenția la detalii este foarte apreciată. Așa că domnilor, nu va sfiiți în a achiziționa o bijuterie bărbătească, estetica unei ținute stă şi în accesorii!