Cafea, Ceai BIO – Tu ce știi despre produsele BIO?

Cafea, Ceai BIO
Cafea, Ceai BIO

Fără dar și poate, expresia Ești ceea ce mănânci” este cât se poate de adevărată. Foarte putini oameni din meniul urban au cu adevarat acces la hrana cu adevarat naturala, crescuta fără tot felul de stimulente și chimicale care ne pot afecta sănătatea.

V-ați întrebat vreodată care este diferența între produsele organice, numite bio și cele non-bio? Mulți spun că nu există diferențe majore, dar acestea se resimt, atât prin aspect și gust, dar cel mai important prin felul în care au fost produse.

mancare organica

Deoarece sunt produse naturale, fără substanțe chimice sau artificiale care să le influențeze compoziția, nu numai că sunt prietenoase cu mediul înconjurător, dar și benefice corpului nostru.

Aceste produse bio conțin nutrienți naturali și minerale care ajută în dezvoltarea și regenerarea celulelor, sporește rezistența naturală la boli și conferă energie sporită, în comparație cu cele artificiale, pline de E-uri și alte chimicale care, consumate pe un timp îndelungat, devin detrimentale sănătății.

Datorită administrării plantelor sau animalelor cu hormoni pentru a le accelera creșterea și maturitatea, acestea vor prezenta un exces de calorii care duce treptat spre boli de nutriție sau chiar obezitate. Știm cu toții că obezitatea este în continuare unul dintre bolile societății moderne, iar totul pleacă de la alimentație.

La producția de carne de vită, bovinele sunt hrănite cu substanțe sintetice, de exemplu trenbolon, melengestrol sau zeranol. Consumul acestui tip de carne prezintă un risc deosebit pentru consumator, putând afecta multiple organe, cum ar fi colonul, sânii sau prostata, iar în cel mai rău caz, provocând cancere.

Cafea, ceai Bio – recomandări

Prin consumul de alimente bio, nu numai că vă protejați sănătatea, dar sprijiniți și practicele de creștere naturală a plantelor, unde cultivatorii nu trebuie să polueze solul cu chimicale, și a animalelor, care au libertatea de a paște pășunile verzi și nu sunt sechestrate și injectate cu substanțe nocive.

produse bio

Totuși, de ce această practică de a consuma produse bio nu este la fel de răspândita, având în vedere avantajele pe care le prezintă? Sa fie prețul? Din contră, aceste produse sunt la îndemâna tuturor, problema majoră care ne lovește în zilele noastre este marketingul forțat, orientat către produsele nocive. Fie la televizor, ziare, reviste, internet sau alte medii de informare, mai rar găsim o reclamă la un produs bio, față de marile branduri care ne asaltează la fiecare pas.

Noi vom încerca să atragem atenția către un major distribuitor Romanesc, GetBio.ro, cu o gamă diversă și preturi accesibile, și vă vom prezenta în mare, două produse care sunt la ordinea zilei pentru multi dintre noi, și de care cu greu ne despărțim : cafeaua și ceaiul, dar nu de orice fel, ci cafea si ceai bio.

Cafea din cereale instant 100 gr Naturata

Care este secretul ce ii conferă statutul de „bio”? Ingredientul cheie este iarba de grâu, care neutralizează acizii în corp, datorită bogăției în bicarbonați și alte minerale alcaline, precum calciul.

Cafea BIO din cereale instant 100 gr Naturata
Cafea BIO din cereale instant 100 gr Naturata

Ce înseamna asta pentru tine? Un mediu acid este gazda bolilor, inflamaților, artritelor, cancerelor și bolilor respiratorii.

Important de știut este că fibrele din iarba de grâu absorb zahăr și colesterol din mâncare, prevenind crestarea glicemiei, fiind o băutura excelentă și pentru diabetici. Nu în ultimul rând, fibrele ajută la deplasarea alimentelor prin sistemul digestiv, favorizând eliminarea substanțelor nocive din organism.

Ceai Bio premium Hari Tea

Sencha este un ceai foarte popular în Japonia, țara unde ceremonia ceaiului este un ritual important. Și nu doar din motive ceremoniale: Japonezii țin mult la sănătatea lor, iar cu siguranță ai auzit că sunt printre cei mai longevivi oameni de pe planetă.

Ceai BIO premium Hari Tea
Ceai BIO premium Hari Tea

Acest ceai este cunoscut pentru mai multe beneficii, principalul find arderea grăsimilor, care ajută în menținerea unei diete sănătoase. Prin reducerea colesterolului din corp, va preveni și potențialele afecțiuni arteriale și arterioscleroze. La rândul lui, este bogat în antioxidanți care neutralizează acizii și mențin corpul sănătos.

Pentru mai multe informații despre GetBio.ro vă recomandăm pagina de Facebook a acestora, unde postează o mulțime de informații despre diferite diete și rețete cu produse BIO, unele chiar foarte apetisante, pe gustul gurmanzilor.

Vrei ca reclama ta să apară aici? Contactează-ne!

Be the first to comment

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu mai jos.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.