Casă pe roți construită de Sicily Kolbeck, o adolescentă de 14 ani din Statele Unite ale Americii

Sicily Kolbeck - Casă pe roți

Sicily Kolbeck - Casă pe roțiÎn anul 2012, Sicily Kolbeck, o adolescentă în vârstă de 12 ani (la momentul respectiv) din statul american Georgia, s-a apucat de construit o casă pe roți de aproximativ 12 metri pătrați. Această a lansat chiar și un blog numit La Petite Maison unde a scris despre progresul construcției și multe alte situații prin care a trecut până la terminarea acesteia.

Investiția totală a fost de aproape 10.000 dolari iar construcția a durat circa un an și jumătate. Sicily nu regretă nici un cent investit, mai ales că a ales să termine construcția în memoria tatălui ei, care s-a stins din viață la numai o luna după ce această s-a apucat de casă.

Tânără a afirmat că decizia de a construi această casă a fost parțial motivată din dorință de a se simți liberă. Este de părere că îi poate oferi stabilitate și chiar îi poate afecta modul de gândire cât și abilitățile de a luă decizii în viitor. Trebuie să îi dau credite, mai pentru o adolescentă care începe un astfel de proiect la 12 ani, urmând ca la nici 14 să aibă o viziune atât de clara dar și o determinare atât de puternică, deoarece multi dintre noi nu reușim astfel de performante întreaga viață.

Sicily Kolbeck a avut o intervenție destul de interesantă în cadrul TEDYouth 2013, unde a vorbit despre ea, despre cum a început proiectul, despre motivație, familie și despre determinare.

După terminarea casei, în vara anului 2014, Sicily Kolbeck a ales să meargă în vacanță alături de familia ei din Baltimore. Acesta a decis că dorește să locuiască în continuare în cei 12 metri pătrați, așa că a luat casa cu ea. Și de ce nu? Are tot ce îi trebuie: baie, bucătărie, dormitor, spații de depozitare, proiectate chiar de ea.

Sicily Kolbeck - Casă pe roți

Chiar și eu aș vrea să-mi fac propria casă pe roti și să fiu nomad, călătorind prin lume! Voi nu?

Fondator Diamoda.ro - Am 27 de ani, mă consider autodidact și sunt îndrăgostit iremediabil de internet. Creez conținut online din 2006 când am avut prima dată contact cu blogging-ul.

Vrei ca reclama ta să apară aici? Contactează-ne!

Be the first to comment

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu mai jos.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.