Căutăm redactori/editori voluntari

Diamoda.ro este o publicație independentă ce abordează o varietate de subiecte adresate în egală măsură atât femeilor cât și bărbaților. Pentru a demara cu succes acest proiect suntem în căutarea unor voluntari pasionați de scris, care vor redacta articole despre modă, lifestyle, sănătate și frumusețe, cultură, travel sau food.

Avem nevoie de voluntari ce vor prelua responsabilități de editor, redactor, responsabil de social media, corector, programator și chiar fotograf dacă locația vă permite să mergeți la evenimente. Intenționam să formăm o echipă frumoasă și activă, care va pune bazele mai multor mini proiecte interne, nu doar articole.

Cerințe nu sunt atât de mari. Dacă vrei să fii redactor trebuie să abilități de scriere în limbă română, cunoștințe medii de limba engleză, pasiune pentru una dintre categoriile de subiecte abordate pe site și dorința de a face parte din echipa noastră.

Deși nu există un program de lucru, dacă te implici activ îți garantăm că vei deprinde abilități noi, atât analitice cât și organizatorice, te poți face remarcat în domeniul jurnalismului și vei putea participa la diferite evenimente și conferințe.

Dacă vrei să te implici în acest proiect așteptăm un email cu subiectul voluntariat pe adresa contact@diamoda.ro sau un mesaj prin formularul de mai jos.