Ce produse minune am găsit la Cosmobeauty

Vă povesteam că am fost la Cosmobeauty, v-am povestit cum a fost și după cum ziceam, mi-am luat câteva produse: în general sunt produse pentru păr și asta pentru că în ultimul timp am avut maaaari probleme cu vârfurile despicate și cu părul meu cu gravă tendință spre îngrășare.

Primele despre care vreau să vă spun câteva cuvinte sunt produsele celor Redist. În cadrul târgului mi-a atras atenția standul lor. Promoterii erau îmbrăcați în îngerași aurii, iar standul mi s-a părut în mod sincer cel mai atractiv vizual, ceea ce m-a făcut să fiu curioasă și în legătură cu produsele. Așadar, am aflat că sunt unicii importatori și distribuitori din România, ai produselor profesionale Redist, din Turcia.

După consultațiile cu un reprezentant al lor, am concluzionat că ideală pentru părul meu degradat este gama Redist Milk and Run Honey. Această gamă promite să îmi lase părul mai mătăsos, mai strălucitor, mai ușor de pieptănat și să îmi regenereze vârfurile despicate, aspecte pe care le caut cu disperare în ultima vreme(!)

Gama de produse Redist Milk and Run Honey se poate achizitiona chiar si de la eMAG.
Gama de produse Redist Milk and Run Honey se poate achizitiona chiar si de la eMAG.

Eu mi-am cumpărat șamponul, conditioner-ul, balsamul spray bifazic, masca pentru păr, spuma pentru protecția termică în speranța ca, utilizând toată gama odată efectele vor fi vizibile mai rapid. Din gama mai face parte și pudra profesională pentru decolorare care este special concepută să nu distrugă structura firului așa cum face orice altă pudră pentru decolorare și pe care am să o încerc cu proxima ocazie.

Trebuie musai să vă spun că produsele sunt la cantități destul de mari, majoritatea au 300 ml și prețul este unul mai mult decât acceptabil (30 – 40 lei), cu atât mai mult cu cât pe perioada târgului s-a aplicat o reducere de 50% din preț.

După ce le testez, promit să vă povestesc despre fiecare produs în parte, cu atât mai mult cu cât sunt emoționată în ceea ce privește rezultatul.

Pentru mai multe informații, accesați site-ul oficial REDIST

Vrei ca reclama ta să apară aici? Contactează-ne!

Be the first to comment

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu mai jos.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.