„Chuck” – o bibliotecă flexibilă!

"Chuck" - o bibliotecă flexibilă! #1

„Chuck” se vrea a fi un raft flexibil de perete sau, mai bine spus, o bibliotecă. Depinde ce utilitate dorești să ii atribui în casă.

"Chuck" - o bibliotecă flexibilă! #2

Partea foarte frumoasă este că această bibliotecă transformă așezatul cărților într-o adevărată experiență creativă. Practic, de fiecare dată când te apuci de așezat cărțile, poți obține un alt model.

"Chuck" - o bibliotecă flexibilă! #3

Așa cum se vede în imagini, „Chuck” este confecționat dintr-o combinație de metal și lemn.

"Chuck" - o bibliotecă flexibilă! #4

Din metal, mai exact din oțel inoxidabil, sunt realizate cele două manșoane situate la capete pentru a oferi atât flexibilitate cât și stabilitate. Prin aceste manșoane trec 6 fășii flexibile din lemn cu o grosime de 4 mm, lungime de 200 mm și lățime de 10 mm. Greutatea maximă suportată de cele 6 rafturi este de 25 de kg.

"Chuck" - o bibliotecă flexibilă! #5

Întreg produsul este eco friendly și a fost produs în Germania în două versiuni. Cel original, la prețul de 799 dolari și o a două versiune ce folosește un lemn tratat cu ulei, la prețul de 899 dolari. Ambele sunt de vânzare în magazinul hafriko pe care il puteți accesa la adresa shop.hafriko.com

"Chuck" - o bibliotecă flexibilă! #6

Biblioteca a câștigat Red Dots Awards in anul 2014.

In continuare vă las în compania unui clip, realizat de către hafriko, în care este demonstrat, foarte pe scurt, cât de ușor este de utilizat „Chuck”.

Fondator Diamoda.ro - Am 27 de ani, mă consider autodidact și sunt îndrăgostit iremediabil de internet. Creez conținut online din 2006 când am avut prima dată contact cu blogging-ul.

Vrei ca reclama ta să apară aici? Contactează-ne!

Be the first to comment

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu mai jos.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.