Cosmobeauty 2016 – do or don`t ?

Cosmobeauty a fost trendul weekend-ului acesta. Am văzut absolut peste tot check-in-uri, postări, fotografii. Este și de înțeles pentru că organizatorii au reușit să adune sub același acoperiș o listă interesantă de nume din domeniul de beauty. Evenimentul se desfășoară în acest weekend, începând cu data de 8, până pe 10 aprilie.

Sunt 4 săli în care se desfășoară simultan demonstrații de make-up, nailart și alte tehnici de înfrumusețare și îngrijire, din care 3 au găzduiesc târgul propriu-zis.

M-am plimbat destul de mult prin cele 3 săli de târg și am văzut o gamă variată de produse, de la produse pentru make-up, nailart până la aparatură pentru saloane, produse pentru sterilizare. Ba chiar am văzut și un stand al unei clinici dentare.

Mi-a plăcut foarte mult densitatea de branduri pe metru pătrat, dacă pot spune așa… mi-a plăcut și diversitatea produselor promovate, dar și cea a prețurilor. Cu atât mai mult cu cât majoritatea produselor aveau 50% reducere din prețul normal.

Ceea ce nu m-a încântat deloc a fost organizarea. Se înțelege de la sine faptul că un așa eveniment este imposibil să nu aibă greșeli sau mici scăpări, însă… demonstrațiile la scenă au cam indus în eroare pe mulți dintre vizitatori, cel puțin în partea de „cu plată sau fără”. Asta pentru că inițial au făcut un program, iar pe program au scris în dreptul fiecărui workshop dacă este gratuit sau nu. Apoi i-au făcut mici modificări, i-au mai adăugat câte ceva și nu au mai ținut cont de această clasificare. Astfel, multe dintre workshopurile gratuite au fost ocolite pentru că nu scria în program acest lucru, iar domnișoarele care încasau taxa de intrare nu știau să îți comunice acest fapt.

Cel mai bine a fost că puteai testa produsele înainte să le cumperi, ceea ce îți oferă o perspectivă bună, cu atât mai mult cu cât o parte dintre expozanți aveau și magazine online de unde poți cumpăra.

Anyways, cu bune și rele, per total chiar mi-a plăcut, mi-am și cumpărat câte ceva de la târg cu prețuri fantastic de bune, însă despre asta vom vorbi în articolele următoare când voi prezenta fiecare produs în parte și îi voi face un review.

Vrei ca reclama ta să apară aici? Contactează-ne!

Be the first to comment

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu mai jos.