Creioane de ochi ADA

Pentru o zi însorită, călduroasă și obositoare, v-am pregătit un review colorat despre niște produse oldschool care îmi amintesc de adolescență.

Este vorba de creioanele de ochi ADA. Da, da… ați citit bine. Acele creioane ADA, super ieftine, pe care le găseai la magazin la metrou. :) Și astăzi, tot acolo se găsesc și tot un leu cinci zeci costă. UN LEU ȘI CINCIZECI DE BANI! Cum să nu îți dorești fiecare nuanță care există având în vedere că sunt cele mai cremoase creioane pe care le-am folosit până acum. Sunt și pigmentate, dar pentru rezistență este nevoie să fie setate cu un fard pudră în nuanța corespunzătoare (ca orice alt produs cremos de altfel ).

Lucia mi-a spus la un moment dat că deja există fake-uri la aceste minunate creioane, lucru care mă uimește foarte tare. De ce ai face un fake la un produs mai mult decât ieftin?

Eu nu știu dacă mi-am luat țeapă sau nu, dacă sunt originale sau nu, cert este că se comportă exact cum îmi aduceam aminte și asta mă bucură, drept pentru care mi-am cumpărat câteva nuanțe de la magazinul descoperit recent la mine în cartier.

Dacă mă întrebați care este cea mai folosită nuanță, stiți deja răspunsul. :) Negrul mă ajută să intensific linia genelor, iar setat cu un fard negru dă un look mai soft machiajului. Iar când sunt în pană de idei sau mă grăbesc, abordez un machiaj nude pe pleoapa superioară, iar pentru un pop of color aplic o nuanță colorată pe linia genelor de jos și sunt out the door. :)

Sunt sigură că există creioane mult mai scumpe și poate puțin mai rezistete ca cele de la ADA, însă folosite corect, acestea din urmă fac o treabă fantastică.

Eu le recomand din suflet și până la urmă dacă nu vă plac nu ați pierdut o avere pe un creion de ochi. It’s not that big of a risk. :)

Voi când ați folosit ultima oară creioanele ADA?

Hope you enjoyed!

Laters!

Vrei ca reclama ta să apară aici? Contactează-ne!

Be the first to comment

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu mai jos.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.