Pentru toate iubitoarele de beauty, Ziua Internațională a Frumuseții este un prilej de sărbătoare. Astfel, pe 9 septembrie avem un motiv în plus de bucurie. Deși nu aveam neapărat nevoie de un motiv în plus să ne mai îmbogățim colecția cu încă un ruj, ceva reduceri și un spațiu unde pasiunile pot fi împărtășite cu alți oameni că ține și cu profesioniști în domeniu sunt întotdeauna binevenite.

Cum sărbătorim Ziua Internaționala a Frumuseții

Dacă deja vă întrebați care este destinația obligatorie pentru beauty addicts astăzi, aflați că în Mega Mall frumusețea se sărbătorește din plin. Avem parte de sesiuni de machiaj direct în magazine cât și de reduceri și cadouri speciale în toate magazinele de beauty:

  • la DM vor fi sesiuni de makeup și nail art în interiorul locației
  • la Kendra veți găsi sesiuni de makeup cu produse Radiant.

Cine nu a încercat încă produsele Radiant trebuie să participe pentru că sunt unele dintre cele mai bune produse, dar mai puțin cunoscute de pe piață românească. Rimelurile colorate au o formulă extraordinară, au primere de o calitate foarte bună iar rujurile lor lichide sunt la nivel de Kat Von D și Too Faced

  • Douglas prelungește sărbătoarea tot weekendul și te așteaptă cu sesiuni de makeup în perioadă 8-10 septembrie între orele 12:00-20:00
  • Melkior organizează ședințe de machiaj gratuit între orele 12:00-19:00

Asta nu este tot. În toate magazinele veți găsi reduceri la produsele preferate. Lista completă o găsiți in imaginea de mai jos.

În concluzie, dacă ați pus ochii pe vreo paletă asta vară și banii s-au dus pe concediu la mare, acum este momentul să profitați și să va faceți o mică poftă, că doar merităm; cu toate suntem frumoase în felul nostru și trebuie să sărbătorim asta în fiecare zi. Dar dacă o sărbătorim și cu reduceri, este și mai bine.

Featured imagine Designed by Freepik