Ești tânără, frumoasă, pasionată de beauty însă ai un job care îți răpește prea mult timp și nici nu îți oferă prea multă satisfacție financiară? Atunci ai putea să îți deschizi propriul tău business și să comercializezi produse pentru înfrumusețare.

Nu este deloc un secret faptul că din ce în ce mai multe persoane, ba chiar din ce în ce mai tinere, preferă să își deschidă propria afacere. Mulți renunță la joburi destul de bine plătite din domeniul privat, de prin diferite firme sau corporații unde responsabilitatea unui job, în special în funcții de management, este destul de mare.

În general „fuga asta” de job nu se manifestă (sau mai bine zis nu este declanșată) de domeniul de activitate în sine, ci de colegi, manageri și șefi care se comporta aiurea cu tine și te pun în diferite circumstanțe neplăcute.

Tocmai de aceea, sunt foarte multe persoane care reușesc să economisească ceva bănuți și să încerce să își deschidă propriul business. În felul ăsta scapă de șefi, au posibilitatea de a fi singurii care hotărăsc care este cel mai bun program de lucru pentru ei și nici nu pierd timpul cu diferite probleme care nu sunt ale lor.

Acte, hârtii? Desigur, dar pentru asta există firmele de contabilitate și avocații. Externalizezi tot ce nu ai chef să faci.

Revenind la modelul de business în sine, poți comercializa fără probleme produse de înfrumusețare, mai exact, produse pentru ten la prețuri foarte avantajoase.

În primul comerțul este cea mai bună variantă, deoarece este foarte ușor de realizat un site, poți plasa comenzile atât telefon cât și online, nu ai nevoie de stocuri mari, poți lucra chiar și în sistem dropship iar marja de profit este destul de mare.

produse pentru ten la preț de importator

Cât de greu este să comercializezi produse pentru ten?

Este relativ ușor, însă trebuie să ai în vedere câteva aspecte importante.

Acum, cel mai probabil te gândești că ai nevoie de un spațiu de depozitare pentru marfă, de un spațiu comercial pe care să-l utilizezi pe post de showroom și eventual și de niște angajați. Ghici ce? Nu ai nevoie de nimic din toate astea. Îți poți începe business-ul cu un site simplu, dar bine realizat, unde să listezi toate produsele pe care le comercializezi și pe care le poți livra.

Practic, nu ai neapărat nevoie de un spațiu fizic pentru showroom, nici măcar de un birou de lucru. Îți poți face în schimb o „trusă” de lucru, un fel de portofoliu de produse cu sample-uri. Biroul tău poate să fie oriunde, într-o cafenea, într-un hotel și oriunde te-ai afla, deoarece comercializezi pe internet.

Apoi trebuie să evaluezi de unde cumperi marfa, deoarece produsele cosmetice trebuie să fie de încredere, în special cele pentru înfrumusețare, în speță produsele pentru ten. În privința asta îți recomand ca aprovizionarea să o faci prin firme autorizate, spre exemplu poți achiziționa totul de pe site-ul Import Direct. Aceștia se ocupă de vânzare en gros, sunt importatori direcți, au prețuri foarte bune pe toate categoriile de produse și livrează în maxim 48 de ore orice comandă mică și medie.

Pe site-ul acestora prețurile încep de la 1,79 lei pentru dischetele demachiante Izis, care sunt realizate 100% din bumbac, sunt ideale pentru îndepărtarea machiajul și pentru curățarea pielii, sunt foarte moi și delicate, nu lasă urme după utilizare și nu irită pielea.

De asemenea un stick corector de la Faramasi costa 7,14 lei. Este destul de ieftin și super util pentru acoperirea micilor imperfecțiuni ale tenului, de exemplu mici coșuri, pete de diferite culori, chiar și cearcăne puternice. Eu zic că sunt niște prețuri destul de rezonabile ținând cont de firmele comercializate: Astor, Faramasi, Garnier, L’oreal, Maybelline, Nivea și altele.

După cum am menționat mai sus, comenzile mici și medii, care sunt în general sub 5000 lei, sunt livrate foarte rapid, în 24-48 de ore prin firme de curierat cunoscute, de exemplu Urgent Cargus. Comenzile mai mari sunt livrate însă prin Pallex, care au capacitate de livrare mult mai mare, în felul ăsta, scapi de grija transporturilor și aprovizionării, ca să te poți ocupă de business, vânzare și marketing.

Cu puțin noroc și răbdare vei începe să vinzi. După o vreme, poți negocia niște prețuri mai bune, deoarece începe să crească și rulajul, iar diferența de preț se transformă în marjă de profit, prin urmare, fie crești adaosul și prețul, fie reduci prețul și vinzi mai mult, însă nu cred că e nevoie să ridici prețul, deoarece Import Direct are prețuri deja cu 30-40% sub prețurile pieței pentru majoritatea produselor.

Dacă doriți să ii contactați ii găsiți în Str. Garii nr. 4/D, Gheorgheni, Jud. Harghita, sau prin email la [email protected] sau telefonic 0755076005

Sursa imagine: Designed by Freepik