Denim Hair : albastrul care a luat cu asalt internetul

@saramandaa - denim hair
@saramandaa - denim hair

Ultima perioada chiar a fost una a trendurilor, in afara de super coloratul Rainbow Roots, trendul „Denim hair” s-a manifestat din plin in acest an. Multe persoane l-au abordat deoarece au gasit solutia perfecta de a folosi culoarea albastra in par, o culoare destul de dificila de purtat in alte circumstante, asta daca nu esti o persoana excentrica de fel.

Sa fim seriosi pentru o clipa. Jeansii sunt o piesa vestimentara nelipsita din garderoba fiecarei persoane. Si cui nu-i place culoarea denimului? Fie ca e culoarea standard, fie dupa 100 de spalari, este o culoare superba.

Apogeul a fost, desigur, cand Kylie Jenner, vedeta a show-ului Keeping Up with the Kardashians, a optat pentru Denim hair. Si trebuie sa recunoastem ca o prinde. Lucru valabil pentru foarte multe persoane. Asta deoarece, asemenea jeansilor, culoarea nu trebuie sa fie super saturata. Fiecare femeie poate alege intensitatea culorii in functie de cum crede ca ii sta cel mai bine.

Pe langa asta, denimul este un simbol al rebeliunii si libertatii. Ce poate fi mai rebel decat parul colorat in albastru? E frumos sa vezi din ce in ce mai multe persoane care ies din tipare si care isi exprima personalitatea prin vestimentatie, coafuri si culori.

Iata cateva stiluri ale trendului Denim hair, incepand cu Kylie Jenner si nuanta aleasa de ea. Cum am mai spus, culorile difera in functie de persoana, iar asta face acest stil unul de succes, iti lasa libertate de exprimare!

Surse imagini: 1, 2, 3, 4 si 5

Cristina sau Zziggi, 23 de ani, obsedată de cafea, pasionată de pictură și scris și de chestii drăguțe. Am o personalitate energică sau cel puțin asta susțin cei din jurul meu.

Vrei ca reclama ta să apară aici? Contactează-ne!

Be the first to comment

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu mai jos.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.