Toate femeile doresc să arate cât mai bine și să iasă în evidență prin propriul lor stil. Pentru ca o ținută să fie completă atunci accesoriile sunt nelipsite. Prin ele ne personalizam ne definim stilul. În acest articol o să vorbim despre cel mai importat accesoriu: Gențile!

Ca și pantofii, gentile sau poșetele sunt considerate de cele mai multe dintre noi ca și „copilașii” noștri. Potrivirea unei genți cu ținuta este o adevărată provocare. Aș putea spune chiar o povară la care, trebuie să recunosc că, multe femei dau greș. E trist, dar din greșeli învățam!

O geantă din piele naturală este cea mai bună alegere. De ce? Pentru că oferă un aer elegant și sofisticat, iar cu cât pielea este de o calitate mai bună, cu atât geanta va rezista mai mult timp. Cât despre asortarea acestora cu ținuta este o discuție destul de lungă, dar în general se pot asorta cu ușurința la orice ținuta, în funcție de modelul ales.

Cum nu pot fi altfel decât subiectivă, vă voi recomanda două genți de dama care mi-au atras atenția pe site-ul Peloro.

Recomandări genți piele de la Peloro

Sincer, m-am cam pierdut prin atâtea modele și nu prea am știut care ar fi mai potrivite pentru acest articol. Prima care a ieșit în evidență și chiar îmi place este Matchbox, o geantă al cărui concept îl ador și cred ca vă va scoate din monotonie.

Culorile roșu și negru sunt ușor de încadrat în orice ținută. Ceea ce-mi place este că nu trebuie să schimb mereu geantă doar de dragul cromaticii, căci și acest aspect este foarte important.

Geanta Matchbox poate fi purtată și la o ținută office dar și la una casual, atâta timp cât nu e un trening atunci nu prea aveți cum să dați greș.

A doua geantă cu care nu puteți da greș se numește Delicate Flower, un model care, în ciuda numelui, nu este colorat.

Geanta Delicate Flower este suficient de încăpătoare cât să nu uităm nimic acasă, căci se știe, femeile au multe lucruri prin genți. Am mai văzut acest concept doar că pe dimensiuni mai mari, tot de la PELORO. Acel imprimeu floral o face specială. Este un detaliu ce oferă finite și eleganță chiar și unei genți de dimensiuni mult mai mari.

În ceea ce mă privește, niciodată nu mi-a plăcut să car multe lucruri după mine și nici nu am avut nevoie de o geantă mare. Mereu m-am întrebat cu ce o poți umple, de aceea consider că acest model este potrivită pentru orice ocazie.

Geantă din piele naturală versus ecologică

O geanta din piele, pe lângă faptul că este mai scumpă decât una din piele ecologică, este și mult mai pretențioasă. Aceasta are nevoie de îngrijire specială dacă îți dorești să îi păstrezi aspectul neschimbat pentru o perioadă cât mai lungă de timp. Este totuși mult mai bună și o să vedeți diferența în timp, de aceea e mai bine să investiți într-o geantă de calitate decât în una care se poate deteriora de la orice zgârietură.

Peloro au pregătit chiar și un articol cu sfaturi pentru îngrijirea și păstrarea genților din piele naturală, ușurând astfel munca posesorilor. Dacă vă interesează îl găsiți aici.