Hello dragelor, astăzi continuăm  seria de recomandări de genţi damă, cu alte două modele, de data asta de la magazinul Anete.

Mari sau mici, piele artificială sau naturală, cu blăniţă sau fără, lungi sau scurte, genţile sunt accesorii nelipsite din garderoba oricărei femei. Ele ne personalizează ţinuta şi cu ele putem ieşi în evidenţă într-un mod vizual plăcut. Etalarea şi competiţia genţilor este una deja bine-cunoscută, iar cea mai mare provocare este asortarea genţii cu ţinuta.

Atât în stilul casual, cât şi în cel office, geanta este un accesoriu esenţial. În stilul casual se poate aborda un model mai sport de geantă, însă nu prea exagerat, o oarecare fineţe a detaliilor este întotdeauna apreciată. Stilul office are deja propriile sale criterii, după părerea mea o geantă din piele, poate chiar una din zona retro, pentru un aer elegant şi sofisticat în acelaşi timp, ar fi cea mai potrivită, atât pentru gusturile clasice, cât şi pentru cele extravagante.

Pentru că subiectivitatea nu ocoleşte nici acest articol, vă voi recomanda două modele de genţi care mi-au atras atenţia.

Genti dama de la Anete: intre casual si office

Sincer, mi-a luat ceva să mă decid asupra unui anumit model, dar cred că Geanta rucsac damă fucsia este cea mai potrivită pentru o abordare îndrăzneață a stilului casual. De fapt, as putea spune ca ofera eleganță chiar şi când te îmbraci casual.

Geantă tip săculeţ, din piele ecologică, elegantă şi perfectă pentru utilizarea de zi cu zi.Datorită cromaticii, geanta scoate orice ţinută din monotonie şi chiar dacă nu pare uşor de integrat, vă asigur că un styling curajos şi puţină atitudine, vor transforma geanta în punctul de atracţie al ţinutei.

Potrivită şi pentru mersul la sală şi pentru ieşitul la shopping cu fetele, Geanta fucsia va fi mereu un accesorie care va da o nuanţă expresivă ţinutei voastre.

Bravo, geanta ta office are stil!

Geanta cu care nu puteţi da greş când alegeţi o ţinută office, este cu siguranţă Geanta neagră Melania, un model elegant şi frumos, de asemenea din piele ecologică, o geantă încăpătoare şi practică.

Faptul că este neagră, este un avantaj în plus, pentru că poate fi asortată cu uşurinţă cu orice piesă de îmbrăcăminte. Dimensiunea ei este numai bună pentru doamnele şi domnişoarele, care nu doresc să care foarte multe lucruri după ele.

Forma pătrăţoasă, dar atent proporţionată, o scoate puţin din zona office clasică, astfel încât poate fi purtată atât la locul de muncă, cât şi la întâlnire.

Piele ecologică sau nu?

Cum ambele modele de genţi sunt din piele ecologică, am să spun cu încredere: piele ecologică, da! Chiar dacă se spune că genţile din piele naturală sunt mai bune calitativ, cu o îngrijire corespunzătoare şi multă grijă şi o geantă din piele ecologică poate fi păstrată la fel de bine.

Deci fetelor, aştept cu nerăbdare părerile voastre! Voi ce tipuri de genți preferați?

PS: se pare ca gentile de la Anete au fost la mare cautare vara asta.