Grappa Flower Lamp Chandelier – unic in Tel Aviv

Designerul israelian Aviad Petel a creat un candelabru personalizat special pentru hotelul Boutique din Tel Aviv.

Acest candelabru conectează lobby-ul principal de restul etajelor și se extinde pe o înălțime de 12 metri. Conceptul poarta numele de „Grappa Flower Lamp Chandelier” și a fost inspirat de către eleganța și forma plantei agățătoare numită Ipomea Tricolor, cunoscută in tara noastra sub numele de Zorele.

Petel a fost nevoit sa dezvolte o noua tehnica de atasare a placilor de furnir, prin coasere, de niste suprafete mai solide ce vor forma impreuna lampile. Insa nu orice fel de lampi, ci unele cu o forma florala asemanatoare cu zorelele.

Candelabrul a fost fixat apoi in tavan si sfarseste pana aproape de nivelul solului, avand inca o conexiune fixa in podea. Noua astfel de lampi in forme florale au fost atasate in lungul candelabrului, iluminand scarile pe fiecare etaj.

Desi lampile sunt realizate din furnir si materiale textile, bucata care face legatura intre lampa si restul corpului este metalica. Totul a fost imbracat apoi intr-un material textil care imita lemnul.

Sursa imagini si informatii: designboom.com

Fondator Diamoda.ro - Am 27 de ani, mă consider autodidact și sunt îndrăgostit iremediabil de internet. Creez conținut online din 2006 când am avut prima dată contact cu blogging-ul.

Vrei ca reclama ta să apară aici? Contactează-ne!

Be the first to comment

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu mai jos.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.