Guess Who & Irina Rimes – Cupidon (lansare clip și analiză piesă)

Cupidon a lui Guess Who este poate cea mai expresivă melodie, dar și cea cu cel mai colorat videoclip pe care ne-a oferit-o până acum. Deși un rapper nu cântă prea des despre iubire, Guess Who a simțit o nevoie urgentă de a cânta despre mediul online și falsitatea în care ne trăim viața în 2017 deoarece ne influențează relațiile interumane, implicit relațiile amoroase.

Iubirea este perceputa ca, ceva de moment, fals. Azi iubești un om, când nu iți mai convine, îl distrugi în online și pleci mai departe. Unfriend, block și add new member este ciclul ironic al vieții. De ce am devenit atât de superficiali? Pentru că online-ul ne da impresia unei lumi cât se poate de reale unde putem face orice.

Uitam că avem de-a face cu oameni reali care suferă când ii rănim, dăm deoparte pentru a cauta oportunități mai bune. Cupidon pare ca ne face să ne îndrăgostim de persoane random și dam vina pe el, pe pasiune, pe atracție, pe orice altceva când lucrurile merg prost.

Niciodată nu este vina noastră că nu știm sa gestionam o situație dificilă, nu oferim destul într-o relație, nu știm să iertăm, suferim de egocentrism, etc. Aceasta melodie trebuie tratată cu seriozitate! Poate pune pe gânduri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.