Incă ne întrebăm dacă mărimea contează?

Incă de întrebăm dacă mărimea contează?
Credit foto: Nensuria

„Mărimea contează!” Este imposibil să nu fi auzit vorba asta pe undeva. Este un subiect extrem de discutat, care cel mai probabil datează de când există oamenii pe pământ.

Desigur, au mai dezbătut și alții, pe alte siteuri, prin ziare, prin cărți, prin reviste mondene, pe la televiziune și radio, însă n-am găsit niciun motiv bun pentru care să nu discutam și noi despre mărimi. Plus că, majoritatea discută doar despre mărimea penisului, așa ca noi o sa punem în balanță și alte mărimi.

Dacă ți-ai început deja viața sexuală probabil știi deja că succesul nu depinde de mărime ci de cum te descurci cu ceea ce ai. Cât de mare este, cât de lungă, cât de groasă, sunt doar întrebări pe care ți le pui de cele mai multe ori deoarece nu știi prea bine ce să faci. V-am rănit orgoliul? Mai stați putin!

În general, în tot ceea ce fac, oamenii încep de la ceea ce sunt, iar la o vârstă mai fragedă, de exemplu în adolescență, o mare parte din timp și energie se consumă în speță pe găsirea unor răspunsuri la astfel de întrebări. Problema este că societatea ne împinge, sau mai bine zis, ne impregnează un răspuns prin compararea cu un model.

Incă de întrebăm dacă mărimea contează?
Credit foto: by Asierromero

Cam asa a apărut și standardul 90 – 60 – 90, aparent numite și măsurile perfecțiunii pentru un foto model, modelul de bluză, idolul și multe alte tipare în care un adolescent se chinuie să încapă.

Corset din era victoriana
Corset din era victoriana

Ba chiar a existat o adevărata rețetă a atractivității feminine. Decolteu, plus corset, plus crinolina, vreme de mai multe secole.

  • Decolteul făcea ca sănii să pară mari, numai buni pentru alăptarea viitorului copil, plus că știm cu toții, barbariilor le plac în general sănii mari. Un perimetru al toracelui de 90 de cm peste sâni este considerat ideal de către creatorii de modă.
  • Al doilea dispozitiv, corsetul, strângea mijlocul pentru a accentua contrastul față de sâni și bazin, astfel încât acestea să pară mai ample. 60 de cm deasupra ombilicului este considerat ideal, tot de către creatorii de modă.
  • Al treilea element este crinolina, care arată ca un schelet din lemn subțire, de forma unui clopot, menit să susțină lărgimea rochiei, astfel încât să pară că femeia are un bazin generos, necesar unei sarcini garantate.

Mai este valabil standardul de 90 – 60 – 90 în prezent? Din păcate doar stilul vestimentar s-a modificat.

16 – 20 – 25 cm?

conteaza marimea penisului?
Credit foto: Rawpixel

Da. Acum vorbim de mărimea penisului, deoarece dimensiunile propriului penis creează neliniște în rândul bărbaților, care par să fie într-o veșnică competiție unii cu ceilalți.

Înainte, când începea stagiul militar, mai toți aveau ocazia să-și arunce o privire asupra instrumentelor camarazilor, observându-le dimensiunile. Cum treaba asta se întâmpla în general la duș, diversitatea dimensiunilor putea sa fie enorma, iar apa rece nu-i tocmai cel mai bun prieten al sexului bărbătesc, care declanșează reflexul cremasterian și reduce dimensiunea penisului.

Prin urmare, dacă vezi ca penisul unui alt bărbat este cu mult mai mare decât al tău, este posibil sa se afle într-un moment de erecție incompletă. Dacă a te uita la penisul unui alt bărbat este o activitate care te sperie și nu există șanse de a se întâmpla, iți recomand să te uiți la niște filme porno pentru a te documenta. Chiar și în acest caz, vei remarca o diversitate enormă de mărimi, forme, și texturi, deoarece nu există un standard care să zică câți centimetri sunt ideali.

Prin urmare, iți recomandăm să te liniștești. Dacă ai 16 cm măsurați în erecție pe fața dorsală (superioară) a penisului, este mai mult decât suficient. Important este să știi că mărimea contează din punct de vedere psihologic, însă nu este la fel de importantă ca modul în care te implici în timpul actului sexual.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.