Psihologii susțin că fericirea în cuplu este bazată pe principiul satisfacției pe toate planurile, iar viața intimă a partenerilor este, fără doar și poate, unul dintre cele mai importante aspecte într-o relație. Numeroase studii au demonstrat că fericirea în cuplu se află în strânsă legătură cu ceea ce se întâmplă în intimitatea dormitorului, astfel că importanța unei vieți sexuale împlinite este evidentă.

Pe de altă parte, însă, tot studiile arată și că monotonia se poate instala destul de ușor în dormitor. Astfel, cifrele care indică numărul relațiilor destrămate din cauza pierderii interesului față de partener au ajuns, în ultimii ani, îngrijorător de mari.

Așadar, pentru a avea o relație împlinită și pentru a menține fericirea în viața de cuplu este deosebit de important să nu ne neglijăm viața intimă. Iar pentru a alunga plictiseala din dormitor, din când în când ar putea fi necesar să apelăm la lucruri ceva mai picante, chiar dacă ele încă sunt considerate, oarecum, tabu.

Iată cum anume poți reaprinde flacăra pasiunii dintre voi, contribuind, pe termen lung, la menținerea fericirii în cuplu!

Lenjeria sexy

Este destul de ușor să ne imaginăm cât de plăcut surprins va fi partenerul de purtarea unei lenjerii provocatoare. În cele din urmă, un preludiu ceva mai condimentat nu strică niciodată, astfel că până și un simplu set nou de chiloței și sutien își poate aduce aportul în viața voastră intimă.

set lenjerie si sutien sexy

Credit foto: Darkrevette Valentine via photopin (license)

Alege, însă, o lenjerie intimă ceva mai provocatoare, de care să fii sigură că nu va rămâne neobservată. Mai mult decât atât, dacă vrei cu adevărat să-ți surprinzi partenerul, atunci poți încerca, în loc să optezi pentru clasicele magazine din care obișnuiești să îți faci cumpărăturile, să arunci un ochi peste gama de lenjerii sexy pe care o poți găsi într-un sex shop.

Ce lenjerie sexy poate alunga monotonia din dormitor

Babydoll-ul, de exemplu, este una dintre piesele sexy care nu trebuie să lipsească din sertarul cu lenjerie intimă al niciunei femei. Printre modelele existente în magazinele erotice poți găsi de la cel mai romantic babydoll, până la cel mai îndrăzneț, și – chiar dacă este vorba despre un articol care acoperă destul de mult corpul, este incredibil de provocator!

 

costum babydoll sexy

De asemenea, ciorapii din plasă, cu bandă, de exemplu, pot fi de efect atunci când vrei să arăți sexy pentru iubitul tău. Albe, negre sau roșii, lucioase sau mate, dresurile se găsesc într-o varietate extrem de mare în sex-shopuri.

Pe lângă acest tip de lenjerie sexy, în magazinele erotice găsești și o sumedenie de corsete sexy, portjartiere și alte desuuri, care mai de care mai incitante. Dacă ai nevoie de o recomandare în acest sens, poți vizita magazinul Erotica, unul dintre primele sex shopuri din București. Îl găsești în 4 locații din Capitală, sau online, pe erotica.ro.

Acest magazin este recunoscut pentru diversitatea și calitatea produselor pe care le oferă, dar și pentru confidențialitatea garantată clienților, astfel că, dacă ai vreo reținere în ceea ce privește vizita în magazinul fizic, comanda online poate fi soluția perfectă pentru a achiziționa lenjeria sexy preferată în cel mai mare secret.

sex shop erotica bucuresti

Așadar, apelează la un sex shop pentru a experimenta noi momente în viața voastră intimă și nu uita: fericirea în cuplu poate fi întreținută de micile plăceri trăite în dormitor!