Monily România este singurul site de împrumuturi auto din România care funcţionează pe baza unei tehnologii avansate şi inovative, care îi oferă clientului posibilitatea de a accesa cel mai potrivit leasing auto second hand. Introdu-ţi chiar acum datele personale, pe cele financiare şi ale maşinii pe care intenţionezi să o cumperi şi în mai puţin de 20 de minute poţi primi până la 53,000 de Ron!

Pe cât de simplu, pe atât de avantajos!

Monily.ro este locul în care toţi cei interesaţi să-şi achiziţioneze un autovehicul pot obţine finanţarea de care au nevoie, rapid, simplu şi fără să fie nevoie de foarte multe documente. Este necesară numai completarea formularului de solicitare a unui împrumut auto online şi în maxim 20 de minute vei putea primi până la 53,000 de Ron, pe o perioadă de 60 de luni, cu rate fixe şi care vor fi întotdeauna uşor de plătit. Rata anuală a dobânzii este de numai 36%, iar DAE este în cuatum de 46,46%, ceea ce înseamnă că toate ratele tale vor avea aceeaşi valoare. Monily România este gata să ajute pe oricine îşi doreşte o maşină cu un împrumut auto, uşor de contractat şi la fel de uşor de rambursat!

Maşina ta este la câteva clickuri distanţă!

Graţie unei tehnologii de ultima generaţie, care combină un sistem avansat de selectare a celor mai bune oferte de credite auto online cu un altgoritm capabil să identifice cele mai avantajose condiţii de creditare pentru solicitant, Monily este un partener de încredere, sigur şi pe care te poţi baza ori de câte ori ai nevoie de un împrumut auto de calitate. Poţi împrumuta până la 53,000 de Ron, în rate lunare cu valoare fixă (rata dobânzii anuale este de 36%, iar DAE este de 46,46%) chiar acum!

Solicitarea este examinată în maxim 20 de minute, ceea ce echivalează cu posibilitatea de a primi banii (în cazul obţinerii aprobării) chiar şi-n aceeşi zi. Nu sunt solicitate documente, nu este nevoie decât de îndeplinirea unui minim de cerinţe (să fii cetăţean român, cu vârsta de peste 18 ani, deţinător a unei cărţi de identitate, cu o adresă de email şi număr de telefon care să fie valide) şi poţi obţine chiar astăzi până la 53,000 de Ron!

Monily România – calea cea mai simplă de a-ţi conduce propria maşină în cel mai scurt timp şi în cea mai mare siguranţă pentru buzunarul tău!