The Motans au lansat o nouă piesă alături de Inna – Nota de plată

The Motans au lansat ieri, 26 septembrie, o nouă piesă care amenință să devină hit. Dacă vara asta ne-am delectat timpanele cu notele suave ale melodiei Weekend, o colaborare cu Delia, toamna ne aduce o colaborare cu Inna.

Piesa Nota de plată are un videoclip cu substrat: iubirea înseamnă dăruire, dar și suferință atunci când nu se primește înapoi ce s-a oferit. În doi este necesar ca ambii parteneri să aprecieze și să răsplătească eforturile celuilalt de a-i face fericiți. Iubirea este, prozaic spus, o inimă pusă pe o tavă și servită celuilalt.

The Motans este o trupă care a cucerit România cu melodii precum August, Versus și este a doua trupă cu cele mai multe difuzări la radio după Smiley. Pentru cine nu a auzit de ei, The Motans vin din Republica Moldova și povestea alegerii numelui trupei este una cel putin simpatică. Solistul și fondatorul trupei, Denis, a povestit în cadrul unei emisiuni radiofonice faptul că numele i-a venit datorită viselor cu pisici și motani pe care le-a avut timp de 7 ani de zile.

„Visam pisici și motani o dată la două zile sau chiar în fiecare zi, timp de șapte ani de zile. Nu știu din ce cauză, am avut multe pisici când eram mic. Dar pentru mine asta a fost un semn, pentru că pisica/motanul este un animal care va face întotdeauna ce vrea în viață! Ele nu au stăpân”, a spus Denis, la Matinalul ProFM.

Un videoclip care înduioșează și pune pe gânduri oamenii grăbiți ai acestor timpuri care nu mai știu sa aprecieze iubirea și nici cum să se comporte într-o relație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.