Noua colecție Gucci – Pre-Fall 2018

Alessandro Michele, noul Creative Director @ Gucci
Alessandro Michele, noul Creative Director @ Gucci

Noua colecție Gucci, Pre-Fall 2018, este marcată de stilul flamboaiant și eclectismul directorului creativ al casei de moda, Alessandro Michele. Cu siguranță, și de data aceasta a depășit așteptările oricărui fan al mărcii și nu numai, iar de la colecțiile viitoare nu ne putem aștepta la nimic banal, cel puțin cât aceasta funcție va fi deținută de el.

Alessandro Michele, noul Creative Director @ Gucci
Alessandro Michele, noul Creative Director @ Gucci

Pentru că, să recunoaștem, de când este directorul brandului, Gucci a cunoscut o renaștere a etichetei, a vânzărilor, a popularității. Indiferent dacă vorbim despre copiile fidele sau despre produsele originale, acest nume a făcut înconjurul planetei și a creat o adevărată isterie în lumea fascinantă și plină de surprize a modei.

Printre cele mai cunoscute elemente sunt kimono-urile, tricourile cu logo-ul Gucci, curelele, jachetele bomber și celebrii loafers. Opulenta este cuvântul cheie al colectiei. Locatiile unde a avut loc sedinta foto au fost folosite anterior pentru filmele horror ale lui Dario Argento, astfel subliniindu-se chintesența pieselor, ce atingea note diferite.

Modelul floral, cardigane brodate, treninguri, jachete, fuste, rochii de seara din chiffon, toate conținând abrevierea GG, au constituit crema celui mai așteptat spectacol al primăverii. De asemenea, tunicile pictate au fost vedetele acestui sezon, purtate peste pantaloni.

Rochițe cu croială în A, cu multe decorații, costume în stil chinezesc, pantaloni pliați cu talie înalta și multe altele au fost piese foarte apreciate. În prezentare mai întâlnim și jachete cowboy din piele, cu franjuri. Totul capătă un aspect vintage-glam in anul 2018. Michele acorda o deosebită atenție culturii urbane.

Show-ul a cuprins influențe gotice, baroque, art-deco, medievale. Cu siguranță, și Argento a rămas mut de uimire, iar imaginația lui Michele dacă nu o întrece, o egalează pe a regizorului.

Photo credit: vogue.com

Vrei ca reclama ta să apară aici? Contactează-ne!

Be the first to comment

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu mai jos.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.