Nutella Burger – noul burger care te face să vrei o vacanță

Nutella Burger

Nutella Burger

Luați un loc, trageți aer în piept, și înainte să vă uitați urât trebuie să știți că Nutella Burger nu este o glumă și nici o combinație ciudată între cremă minunată și carne.

Sweety con Nutella, așa cum a fost numit burgerul, este de fapt un produs de patiserie adăugat meniului de McCafe. Exact! McDonald’s este responsabil pentru crearea produsului. Aceștia au anunțat săptămana trecută, chiar pe pagină lor de Facebook, că au introdus în meniul nou burger. Un interior moale de Nutella între două chifle pufoase și dulci. Totul ambalat în stilul caracteristic al burgerilor serviți la McDonald’s.

Bineînțeles că internetul a luat-o razna în câteva zile de la postarea anunțului. Nu ne miră acest lucru. Cine nu ar vrea să servească alături de o cafea un burger cu Nutella?

Poate vă întrebați care este legătura dintre burgerul minunat și o vacantă. Vestea rea este că acest produs e disponibil doar în lanțul McDonald’s Italia. Unde altundeva putea fi creat, dacă nu în țara tuturor deliciilor culinare?! Cu puțin noroc și multe rugăminți sunt șanse să avem și noi parte de el. Pană atunci, rămâne doar să ne facem timp de o vacantă în Italia. Care parcă nu sună rău deloc.

Totuși, rețeța pentru Nutella Burger a fost creată încă de acum doi ani  de catre cei de la PopSugar.

Voi cum credeți că este Nutella Burger? Merită o vacanță în Italia?

Sursa imagine: popsugar.com

Cristina sau Zziggi, 23 de ani, obsedată de cafea, pasionată de pictură și scris și de chestii drăguțe. Am o personalitate energică sau cel puțin asta susțin cei din jurul meu.

Vrei ca reclama ta să apară aici? Contactează-ne!

Be the first to comment

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu mai jos.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.