Raw veganismul – intre trend si stil de viata!

salata caesar raw vegana - bistrorawvegan

Raw veganismul nu a apărut de foarte mult timp în România, însă multe persoane decid să se convertească la acest stil de alimentație fiind încântați de beneficiile pe care veganismul le are atât asupra stării de spirit cât și a sănătății.

În general, persoanele care decid să încerce o astfel de schimbare a nutriției, o fac fie din simplă curiozitate, fie dintr-o varietate de considerente, uneori spirituale sau chiar anumite probleme de sănătate. Cert este că foarte mulți dintre cei care încearcă, își vor schimba, cel puțin parțial, modul în care privesc alimentația și vor încerca să-și mențină stilul de viață cât mai sănătos.

Este oare veganismul o modă, un simplu trend trecător, sau un stil de viață mult mai sănătos pe care fiecare din noi trebuie să-l încerce cel puțin o scurtă perioadă de timp? Răspunsul nu vi-l putem da, deoarece trebuie să decideți singuri ce este cel mai bine pentru voi.

Totuși, dacă vreți să încercați o dietă mai verde și mai sănătoasă, ne permitem să vă facem următoarele recomandări:

salata caesar raw vegana - bistrorawvegan

Chiar dacă rețetă originală conține diferite ingrediente care nu fac parte din categoria raw vegană, mai nou avem parte de rețete adaptate care vor satisface orice gurmand! Această salată vă va învigora și vă va face să vă simți vitaminizați datorită ingredientelor sănătoase, și anume: salată verde, avocado, ardei capia, roșie, castravete, sare de Himalaya.

Acesta reprezintă un amestec fabulos de legume, fructe și două tipuri de semințe (quinoa și semințe de floarea soarelui). Această salată nu doar îți va bucura papilele gustative, ci și îți asigură o masă sănătoasă, ce îți va oferi energie.

Pe lângă numeroase și diverse salate precum salata Tabbouleh, salată cu sfeclă și măr, salată B12, salată grecească, mai există și alte opțiuni. De exemplu, la Bistro Raw Vegan gasiti o varietate foarte mare de preparate raw vegan: supe, feluri principale, pateuri, paste, platouri, si chiar diferite băuturi naturale din fructe legume, shake-uri chiar un cappuccino 100% raw ce conține guarana, mesquite, lapte de migdale si miere nefiltrată.

Poti comanda vegetarian la birou sau acasa?

Absolut! Pentru cei care considera ca este mai confortabil să mănânce acasă sau la serviciu, fără a fi nevoie să se deplaseze, pot să comande cu ușurință orice meniu vegetarian bistro. Ba chiar mai mult, pentru cei care nu au idei și nu știu ce să comande, pe site-ul Bistro Raw Vegan există meniuri special realizate pentru fiecare zi din săptămână, ușurând astfel cumpărăturile.

Puteti vizita Bistro Raw Vegan de luni pana vineri in intervalul orar 10:00 – 18:00 si sambata intre 10:00 – 16:00. Adresa acestora este Strada Theodor Aman Pictor, Nr 19, Bucuresti, Sector 1.

Am 16 ani, sunt pasionată de Drept, muzică și makeup.

Vrei ca reclama ta să apară aici? Contactează-ne!

Be the first to comment

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu mai jos.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.