La o ședință foto, una din modelele mele a scos din portfardul ei un ruj pe care și-a dorit să i-l aplic pentru shooting, iar eu sceptică as usual, am zis “Ok, hai să vedem despre ce e vorba și dacă îmi place îl folosim.” And we did.

All Day Lip Color de la Seventeen

Cam așa am făcut eu cunoștință cu Seventeen All Day Lip Color și nu am scăpat până nu l-am purtat și eu în ziua aceea, TOATĂ ziua, iar faptul că după mai mult de 6 ore arată ca și când abia l-aș fi aplicat m-a convins să cumpăr și eu câteva nuanțe pentru colecție.

Mi-a luat ceva timp până să găsesc un stand cu produse Seventeen, dar să fiu sinceră nici nu am căutat prea tare sau poate nu mă plimb eu prin magazinele care trebuie, însă când deja cedasem și îmi luasem gândul de la ele le-am văzut în AFI. Acolo am pus mâna pe două nuanțe și fără ezitare le-am și plătit. No swatch, no nothing. Just grab, pay and go.

Seventeen All Day Lip Color este un ruj sub formă de gloss care se usucă mat. Pentru cele cărora le place diversitatea, au la celălalt capăt un gloss transparent care nu este deloc lipicios. Fără să lungesc și mai tare introducerea haideți să vă povestesc despre cele două nuanțe pe care le-am ales din impuls.

01 Pale Pink a fost o mare dezamăgire pentru că nu se aplică deloc uniform. Dacă nu ai buzele perfect hidratate, produsul intră și în cea mai minusculă crăpătură și pur și simplu arată inestetic. Cel puțin așa arată pe buzele mele ( de aceea am preferat să fac swatch-ul pe mână). Am sperat că poate voi repara situația aplicând glossul , dar m-am trezit cu porțiuni în care nu mai aveam decât gloss transparent și porțiuni bej-rozalii. Pur și simplu “mirific”. Păcat de nuanță pentru că este foarte frumoasă și de aceea am început un tratament intens de hidratare a buzelor, poate-poate reușesc să fac produsul să arate decent măcar.

08 Dark Red, pe de altă parte, este la polul opus. Este foarte cremos, se întinde atât de frumos și o dată uscat nu se mai mișcă de pe buze cel puțin 4 ore. Această nuanță arată bine atât mată căt și glossy, dar sfatul meu este să așteptați să se usuce bine de tot produsul până să aplicați glossul transparent.

 

Concluzia mea, după ce am mai trecut pe la standul lor și am swatch-uit toată colecția, este că nuanțele de roșu sunt cele mai reușite din punct de vedere al texturii și rezistenței și le voi recumpăra cu drag.

Voi ați încercat All Day Lip Color de la Seventeen?

Hope you enjoyed!
Laters!