Review: Lorac PRO Palette

Imediat cum am terminat cursurile de make-up pentru mine a început nebunia consolidării kit-ului. Evident că mi-am petrecut fiecare moment făcând research amănunțit pentru a fi sigură că produsele pe care dau banii merită. Așa am ajuns la concluzia că în ciuda nenumăratelor palete pe care le dețineam nu aveam una strict cu nuanțe neutre.

review lorac pro (4)

Mi-a fugit imediat gândul la oricare din paletele Naked de la Urban Decay, la fardurile de la M.A.C. paletele de la Numeric PROof, dar în același timp realizam că nu am un buget nelimitat așa că eram foarte presată să găsesc paleta perfectă.

review lorac pro (5)

Și uite așa am ajuns la mult lăudata paleta Lorac PRO, care din păcate nu se gasește în magazinele de la noi, însa se poate comanda de afara, lucru pe care l-am și făcut și mă bucur enorm.

review lorac pro (1)

Paleta Lorac Pro conține 16 nuanțe dintre care 8 mate (rândul de sus) și 8 sidefate (rândul de jos), are un ambalaj foarte slim și compact, perfect pentru călătorii sau make-up artiști care își doresc un kit mai light :) Ea vine însoțită și de primerul Lorac Behind the Scenes pentru un plus de rezistență a culorilor.  Textura cremoasă a nuanțelor este un mare plus,iar pigmentația lor este surprinzătoare. Acestea se pot folosi atât uscate cât și ude pentru un look mai intens.

Mie mi se pare paleta perfectă pentru că se pot realiza cu ea o mulțime de look-uri. Mare plus din partea mea pentru multifuncționalitate .

Având pleoapele foarte uleioase eu nu testez farduri de ochi fără primer, iar acestea au rezistat cu brio chiar mai mult de 12 ore.

Nuanțele mate sunt:

 • White – un alb pur, cu o textură puțin prăfoasă. Este mult prea deschisă chiar și pentru tenul meu palid, dar nu ști niciodată când ai nevoie de o astfel de nuanță așa că nu mă deranjează că au inclus-o în paletă.
 • Cream – un bej deschis cu subton cald, are o textură prafoasă și slab pigmantata atunci când este aplicată, însă în ciuda acestui mic dezavantaj este nuanța cea mai folosită de mine atunci când îmi doresc un look all matte.
 • Taupe – este my basic crease colour și de departe cea mai folosită nuanțaădin paletă. Are un subton cald, este foarte ușor de blenduit și este suficient de pigmentată.
 • Light Pink – un roz deschis cu subton rece, destul de pigmentat și cremos.
 • Mauve – are un subton cald cu o mică tentă de gri dacă mă uit mai atent, este ușor de aplicat și foarte cremoasă.
 • Sable – un maro cu subron cald, roșiatic, foarte pigmentat și ușor de aplicat și blenduit.
 • Espresso -un maro închis cu subton rece, foarte foarte pigmentat și cremos. Este nuanța mea preferată atunci când vreau să intensific colțul extern al ochiului.
 • Black – este un negru decent ca pigmentație, însă trebuie aplicat în mai multe straturi pentru a obține un look opac.
 • Iar cele sidefate:
 • Nude – are un subron cald, este foarte pigmentat și cremos.
 • Champagne – este foarte asemanatoare cu Nude, însă cu o tenta puțin rozalie.
 • Gold – este un auriu pur cu o pigmentație excelentă, textura sa pare aproape metalică.
 • Light Bronze – este cea mai slab pigmentată dintre nuanțele sidefate, însă aplicată în câteva straturi arată minunat și se blenduiește ușor.
 • Pewter – este un maroniu sidefat, cred că are un subron neurtu (spun asta pentru că nu pare a fi nici cald nici rece, deci neutru pare a fi un safe bet :) ), ok ca pigmentație, însă are ceva fall-out.
 • Garent – este un cărămiziu cald, foarte pigmentat, cu textură aproape metalică. Se aplică incredibil de ușor.
 • Deep Purple – este o nuanță satinată cu subtonuri calde.
 • Slate – este un gri cu subtonuri reci pe care nu l-am folosit aproape deloc pentru că nu sunt mare fană a griului, însa este foarte pigmentat și ușor de blenduit.

Primerul Behind the Scenes este foarte asemenator cu Urban Decay Primer Potion sau Too Faced Shadow Insurer, aș putea spune chiar mai bun. O sa-mi pară rău când îl voi termina pentru ca este varianta mini.

În concluzie, pot trece cu vederea cele câteva nuanțe puțin prăfoase din paletă și o recomand cu drag tuturor make-up artișitilor aflați la început de drum ca și mine, dar și iubitoarelor de make-up în general.

Pe voi vă tentează vreun produs Lorac?

Hope you enjoyed!

Laters!

Vrei ca reclama ta să apară aici? Contactează-ne!

Be the first to comment

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu mai jos.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.