Simple Sexy Look cu Loredana

În urmă cu ceva timp, când încă scriam pe blogul personal, v-am prezentat-o pe Loredana, o fată cu niște ochi superbi, care mi-a fost model pentru unul din shooting-uri. Uitându-mă la poze, știam că vreau să fac și o postare, așa că m-am gândit să vă împărtășesc ce produse am folosit pentru realizarea acestui look simplu, dar incredibil de sexy.

loredana (9)

Așadar după ce am aplicat pe întreaga față primerul The POREfessional de la Benefit, am estompat cearcănele și roșeața cu Media Pro Concealer-ul de la Ben-Nye (ar trebui sa-i fac totuși un review anul acesta pentru că îl folosesc mereu pe fetele pe care le machiez) și am ales să folosesc fondul de ten Double Wear de la Estee Lauder (un alt preferat, de data aceasta mai mult pentru mine decât pentru cliente) și am setat totul cu pudra pulbere de la SLA în nuanţa Beige Dore.

loredana (7)

Am continuat prin a-i contura puțin fața cu Chocolate Soleil de la Too Faced și pentru că treceam printr-o faza în care îmi plăceau look-urile glowy am folosit puțin mai mult din iluminatorul Mary-Lou Manizer de la The Balm. Și pentru că nimic nu este complet fără blush am ales să folosesc unul mat, în nuanța Down Boy tot la The Balm.

loredana (1)

Pentru sprâncene am folosit Aqua Brow de la Make-up Forever în nuanța 15. Trecând la ochi, întâi am aplicat primerul care nu mă lasă niciodată la greu și anume Too Faced Shadow Insurrance, apoi am dat iama din nou în paleta Lorac PRO în următoarea ordine: am aplicat pe toată pleoapa nuanța Cream, apoi în pliu am adaugat Taupe, iar în colțul extern Espresso combinat cu foarte puțin Black. În colțul intern am aplicat nuanța Lt. Bronze, și ca să luminez și mai mult privirea am ales să aplic foarte puțin din nuanța Champagne chiar sub sprâncene.

loredana (3)

Deoarece am avut un model cu niște ochi atât de expresivi m-am simțit nevoită să aplic eyeliner-ul Blacktrack de la M.A.C. pentru a obține acel efect de cat eye. La final am aplicat mascara Benefit They’re Real și câteva gene false smoc medii de la Melkior doar în cloțul extern pentru a alungi și mai mult privirea. Genele le-am setat cu alt produs care nu mă lasă niciodată la greu și anume adezivul Duo Dark Tone.

loredana (2)

Era să uit că pe linia genelor de jos am aplicat doar creionul khol de la P2 în nuanța Gorgeous Germany.

Buzele le-am hidratat mai întai cu balsamul Carmex, apoi le-am conturat cu creionul Jordana în nuanța Tender Love și am aplicat rujul meu nude preferat în nuanța Karntner Strasse de la P2 si foarte puțin Pillow Talk de la Too Faced doar în centru.

Hope you enjoyed.
Laters!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.