Studenții și…trenurile ?

Dacă citești acest articol, inevitabil, ai pierdut trenul și, evident, ai rămas fără speranță. Măcar o data ți s-a întâmplat și ție să nu ajungi la timp la gară, să nu ai de ales decât să aștepți următorul tren.

Nimeni nu a subestimat vreodată vietățile care suferă de procrastinare… dar când pierzi două trenuri, unul după altul, apar semne de întrebare. Pur și simplu, am văzut cât este ceasul. Brusc, am realizat că până aș fi ajuns la gară, trenul ar fi fost deja departe. Așa că am zis fad “mă uit la alt episod, am timp destul să ajung la următorul tren”. Cât de tipic, gara în același loc prăfuit de plictiseală, animat de monotonia consacrată a cititorilor înrăiți de bilete, scaunele aceleași, trenul ia-l de unde nu-i. Probabil că soarta voia să termin serialul fiindcă am mai pierdut un tren. Hilar!

Acum…ce faci o oră? Singură? În gară?

Prima variantă: Dacă ai norocul să ai laptop-ul cu tine, atunci timpul zboară repede. Aparent conexiunea wireless de la gară nu e chiar atât de slabă precum am subestimat-o, prin urmare un meci de LOL poate salva vieți.

II: Sau poți să te relaxezi cu o cafea proaspătă, scoasă de la automat. Aș fi putut spune că e comestibilă dacă nu s-ar zgârci cu zahărul, chiar și dacă apăs butonul pentru “extra zahar”, nu simt diferența.

III: Tot ai timp, de ce să nu investighezi clădirea în care te afli, da, gara aceea plictisitoare…s-a dovedit a fi un punct perfect de tras niște cadre.

Acum că suntem în exorbitantul tren, ne mai rămâne să ne bucurăm de o calatorie promițătoare, citind o carte, ascultând playlistul de la Train. Off topic. ori plănuind viitoarea aventură în caz că mai pierd un tren.

Totul în timp ce scriu un articol ca să am ce posta pe site. CHEERS!

 

Vrei ca reclama ta să apară aici? Contactează-ne!

Be the first to comment

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu mai jos.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.