Tatuajele audio – tendința anului 2018

From Bucharest to all over Europe, we spread love, emotion, memories and tattoos

Tatuajele audio, cea mai tare senzație a momentului în materie de tatuaje începe din Bucuresti, unde doi compatrioți, Lazăr Mihai și Ștefan Duță, au venit cu ideea de a transforma o înregistrare audio într-o audiogramă ce poate fi tatuată iar mai apoi redată prin intermediul unei aplicații de mobil.

Pare SF. Asa-i?

Ei bine, cu ajutorul unei echipe de IT-iști, aceasta idee a prins contur iar acum se bucură de succes nu doar în Romania, ci și în alte tari din Europa. Ideea din spate este destul simplă, însă nu o să intram în detalii prea tehnice.

Să zicem că vrei ca tatuajul tău să conțină la propriu un mesaj, nu doar unul vizual, ci și audio, ca de exemplu o melodie preferată, niște versuri sau poate chiar vocea ta. Toate acestea pot fi transformate într-o audiogramă care, odată tatuată, poate fi redată printr-o simplă aplicație de pe telefonul mobil, de câte ori vrei.

Din punct de vedere tehnic, tatuaj audio este garantat ca va funcționa, exact ca în prima zi, chiar și după 70 de ani. Deci nu aveam de ce să ne facem griji. Măcar să trăim atât!

Fața de tatuajele normale, acestea se recomand a se face doar pe anumite zone ale corpului, cel mai indicat ar fi pe antebraț iar mărimea să fie de minim 8 cm pentru a nu se pierde din calitatea audio.

Tatuajele audio – tendința anului 2018

Tatuajele nu numai că au devenit o formă de artă, acum pot fi considerate și un mijloc de întipărire a celor mai memorabile momente din viața noastră. De exemplu, un simbol al iubirii. Ce e mai frumos decât să poți asculta cele mai dragi cuvinte spuse de persoana iubită, sau poate râsetul unui bebeluș sau chiar mieunatul unei pisici. Toate astea iți pot însenină ziua oriunde ai fi.

Tatuajele audio – tendința anului 2018

Pentru cei care vor să-și înceapă anul 2018 cu un tatuaj inedit atunci vă anunț că cei de la salonul Soundwaves Tattoo Studio vă așteaptă, de luni până duminică, intre orele 12:00 – 22:00,  în noua locație de pe Calea Grivitei 186C, Sector 1, Bucuresti. Nu mai sta pe gânduri și profită de voucherul de 50% reducere la oricare tatuaj alegi, se poate ridica din locație și este valabil toată luna Ianuarie.

Tatuajele audio – tendința anului 2018

Pentru cei din afara capitalei, pot găsi aici lista cu saloanele partenere din întreaga țară.