Te-ai gândit să-ți faci un tatuaj dar nu ai avut curaj?De câte ori te-ai gândit să-ți faci un tatuaj dar nu ai avut curaj sau nu ai găsit încă designul potrivit? De asemenea, ce te-a făcut să-ți dorești unul?

În timp, mulți renunță datorită fricii de ace, alții amână pentru că nu știu exact ce și-ar dori. O să-ți mai placă acel design și peste ani? Din fericire, acum există și metoda cu laser pentru a șterge tatuajele permanente, deși vă recomand să nu ajungeți până în acel punct.

Dacă incertitudinea este cea care vă împiedică să mergeți la un studio de tatuaje atunci aceste sfaturi poate o să vă ajute.

Privind spre un design mai simplu și mic, care va fi probabil făcut în mai puțin de o oră, ar fi cea mai potrivită alegere. În loc să cuantificați dacă va fi dureros sau nu, pe baza a ceea ce vă spun diferite persoane, puteți să vedeți de fapt care va fi propria voastră reacție. Cel mai bine este să alegeți un design mic, deoarece dacă stai 15 minute într-o sesiune și vă dați seama că nu puteți suporta durerea, veți fi bucuroși că aproape s-a terminat.

După ce ați stabilit totul, este important să țineți minte studioul cât și artistul. Cereți-le modelele și esteticile. Dacă doriți un tatuaj cu o singură linie atunci găsiți pe cineva specializat în asta. Pentru un tatuaj colorat și drăguț nu mergeți la cineva care face monocrom.

Acordați atenție la ceea ce artistul vă recomandă pentru a vă îngriji. Modul în care tratați cerneala nouă va avea un impact asupra modului în care acesta va arăta după ce se vindecă.

Următorul punct, s-ar putea să fie de modă veche dar o să vă spun oricum. Încercați să găsiți un design care să aibă o semnificație pentru tine. Dacă primul tău tatuaj este unul ales în 5 minute, atunci s-ar putea să ajungeți să regretați.

Trebuie să vă alegeți și zona. Dacă doriți un tatuaj pe mână, trebuie doar să știți că, probabil, veți avea nevoie să-l bateți din nou în câțiva ani pentru al păstra frumos. Dacă doriți un design in jurul coastelor, fiți conștienți de faptul că tatuajele realizate aproape de os dor mai tare decât cele din zonele mai cărnoase. Dacă stilul tău de viață te face să stai în soare, gândește-te la plasarea lui undeva în care nu vei fi prea ars de soare. În caz contrar, cerneala va începe, de asemenea, să se șteargă.

În cele din urmă, este important să vă bucurați și să nu gândiți prea mult. Ați găsit deja artistul și aveți un design cu care sunteți mulțumit. Acum, trebuie doar să lăsați lucrurile să curgă de la sine și să experimentați primul tatuaj.

Vă recomand un design minimalist sau ce este la modă acum, un tatuaj audio. Cum primul tatuaj nu se uită, ce este mai special decât să poți auzi vocea iubitei sau a părinților pe propria voastră piele. Orice sunet poate fi transformat într-un tatuaj, care îți va înveseli ziua, de fiecare dată când vei avea nevoie.