Amenajarea unui imobil nu este un proces simplu şi uşor de înţeles de toată lumea. Atunci când imaginaţia nu este un punct forte al tău, spaţiul poate deveni un adevărat bazar de lucruri, iar camera uşor nefuncţională. În orice casă, cu puţină inteligenţă, poţi aloca şi un spaţiu special amenajat relaxării, fie că este vorba de amplasarea unor pernuţe decorative sau de şezut, fie prin poziţionarea unui fotoliu în centrul camerei.

Bineinteles, există mici secrete pe care orice casa trebuie sa le gazduiasca si care te ajuta sa te relaxezi, dupa zilele obositoare de la birou.

Top 5 secrete pentru casa ta, care sa te ajute sa ai un spatiu confortabil

  • Confortul adancit in puf. Descopera confortul si relaxarea unor pernute moi si pufoase, pe care sa le asezi in colturile camerei. Identifica cele mai luminoase spatii din casa ta, intrucat lumina este un factor relaxant pentru corp si pentru creier, si pozitioneaza 3 perne mari pe pardoseala. Destinde-te intr-un spatiu plin de zen, alaturi de o lectura si o muzica ambientala.
  • Lumineaza spatiul cu lumanari si veioze. Lumina difuza, reflectata in culorile draperiilor si peretilor, creeaza un spatiu relaxant, invaluit de un templu al jocurilor de culori si lumini, forme si umbre. O idee de amenajare a spatiului, indiferent ca este vorba de un dormitor sau de living, este amplasarea unei ghirlande de beculete. Pozitioneaza-le deasupra patului sau deasupra unui fotoliu in care obisnuiesti sa citesti sau sa stai pe laptop. Va avea un efect deosebit asupra starii tale.
  • Caldura si lumina intr-un spatiu divin. Pentru ca iarna, cand frigul de afara ne tine in casa, nimic nu se compara cu o soba ca la bunici, iti recomandam sa iti construiesti un mic semineu in living. Poate fi cel mai calduros cadou pe care il faci unui prieten, tie si familiei tale. In plus, in fata semineului, lecturile de iarna parca sunt mult mai placute, iar povestile mult mai captivante si relaxante.
  • Zile insorite in hamac, cu o limonada in mana. Cea mai buna idee pe care designerii o recomanda pentru relaxare este amplasarea unui hamac in balcon. Daca ai un balcon sau o gradina suficient de spatioasa, poti amplasa un hamac confortabil si pliabil, pe care il poti lasa in zilele pline cu soare.
  • Masaj si relaxare chiar si la soare. O idee moderna, din ce in ce mai preferata de multi oameni, este scaunul de masaj. Este o piesa de mobilier complexa, intrucat iti ofera o diversitate de functii de masaj si, de asemenea, utila pentru diverse activitati: lecturare, crosetat, vizionare film etc. Fotoliul de masaj poate fi amplasat in diferite spatii: de la amplasarea acestuia in dormitor, pana la amplasarea in balcon sau in fata semineului, in functie de sezonalitate. Se adapteaza foarte bine oricarui spatiu, fie ca este amenajat in stil modern, fie ca este adaptat in stil rustic. Poti alege din gama de culori de fotolii de masaj de la Komoder.

Ultimul secret spus, si anume achizitionarea unui fotoliu de masaj, este cea mai versatila si flexibila idee. Se poate adapta oricarui spatiu si poate fi imbinat cu celelalte idei. Iar faptul ca iti primesti in fiecare zi doza de relaxare, printr-un masaj binemeritat si bine facut de catre “micii specialisti” in arta masajului, nu-i de uitat..