piercing dermal - diverse exemple

Te-ai gândit să-ți faci un piercing dermal? Sau ai aflat despre această noutate în materie de body piercing?

Pe mine m-a fascinat această metodă și chiar mă tentează să-mi fac unul. O să împărtășesc cu voi tot ce am aflat și poate vă corup și pe voi să vă faceți unul. Dacă deja dețineți un piercing dermal, atunci aștept aștept părerea voastră în secțiunea de comentarii.

Care este diferența dintre o perforare normal și una dermică?

Principala diferență dintre o perforare normală și cea dermică este că aceasta din urmă intră doar înăuntru, nu intră și iese. Cu alte cuvinte, este un fel de implant care este plasat sub piele. Pentru a înțelege mai bine acest lucru, trebuie să știți că bijuteria este făcută dintr-o piesă fixă, numită ancoră, și o parte detașabilă, numită vârf dermal. Ancora este cea care rămâne mereu sub piele, aceasta are mai multe găurele prin care permite ca țesutul pielii să crească printre ele. Iar partea detașabilă, care se înșurubează, este cea pe care o poți schimba și care poate fi găsită sub formă de pietre lucioase, bile și așa mai departe.

Cum se realizează implantul dermal?

Procesul de introducere a ancorei sub piele se face cu ace speciale sau cu un perforator dermal. Toata procedura dureaza aproximativ 30 de minute. La început, piercing-ul dvs. microdermic va necesita o mulțime de îngrijire, deoarece până când se vindecă, acesta poate fi ușor scos sau respins de corpul vostru. Este normal ca organismul să lucreze pentru a scoate un obiect care a fost introdus sub suprafața pielii, așa că nu vă panicați. Pentru a vă bucura de acest tip de accesoriu atunci perioada optima de îngrijire este de 3 luni.

Care sunt riscurile piercing-ului dermal?

Orice modificare adusă corpului este predispusă la un risc de infecție. Poate fi provocată de lipsa de îngrijire în mod regulat sau chiar și agățarea acestuia prin haine. Adevărata problemă apare atunci când corpul nostru localizează o infecție, ca urmare, piercing-ul este împins în afara pielei. Treptat începi să vezi cum plăcuța începe să iasă iar atunci nu mai este nimic de făcut decăt să-l scoți. Desigur, și îndepărtarea lui necesită un profesionist sau te poți duce la medicul de familie.

Cum îți dai seama că s-a infectat?

Semnele de infecție includ puroi gros, gălbui, dungi roșii în jurul piercing-ului și pielea care este fierbinte la atingere. Dacă bănuiți că aveți o infecție, consultați un medic. Este posibil să aveți nevoie de un antibiotic pentru a trece peste el. De asemenea, trebuie să acordați o mare atenție la îngrijirea lui timp de cel puțin câteva săptămâni pentru a vă asigura că piercing-ul se vindecă bine. Atâta timp cât faceți acest lucru, nu trebuie să eliminați piercing-ul dermal, chiar dacă medicul dumneavoastră o recomandă.

Cât de tare doare un piercing dermal?

Ca în cazul oricărui piercing sau chiar și a unui tatuaj, durerea resimțită diferă de la om la om, sau de zona în care este străpunsă. Așa cum se întâmplă și cu un număr de factori, cum ar fi distribuția nervului senzorial, grosimea stratului dermic și chiar de instrumentul de perforare.

Cum trebuie îngrijit?

Dacă este primul piercing dermal, atunci, îngrijiți-o ca și cum ar fi copilașul vostru, deoarece aceste piercing-uri sunt ușor de agățat, lovit și remorcat, ceea ce ar putea duce la scoaterea lui.

În mare, trebuie să utitilizați lucruri precum săpunul antibacterian și să-l atingeți doar cu mâinile spălate. Faceți lucrurile obișnuite, cum ar fi dușul, mâncatul și somnul, iar corpul vostru se va ocupa de restul vindecării. În esență, aceasta este o incizie chirurgicală, deci nu vă stoarceți gelul de duș pe el și să-l faceți spumant. Luați în considerare cumpărarea unei soluții saline sau a unei soluții lichide pe care să o puteți administra de două ori pe zi.

Fără machiaj! În timpul fazei de vindecare, zona din apropierea piercing-ului trebuie să fie curată în orice moment, evitând aplicarea în această zonă din cauza compoziției chimice, iar particulele vor prinde bacterii în apropierea piercingului și vor provoca infecții.

Nu aplicați unguient in jurul piercing-ului! Mulți oameni cred, în mod logic, că vor împiedica bacteriile să formeze sau să accelereze vindecarea piercingului prin aplicarea de unguent. Acest gând este absolut fals și va provoca infecție deoarece, în primul rând, va accelera vindecarea care ar putea crește excesul de piele în jurul piercingului; în al doilea rând, unguentul este pe bază de ulei, astfel, se va acționa ca un gel de petrol captivând bacteriile și provocând infecții.

Dacă faceți exerciții, sau aveți o viață activă trebuie să fiți foarte atenți. Experții recomandă purtarea unui bandaj respirator și a vestimentației libere care nu exercită presiune asupra piercing-ului. Deci, dacă intenționezi să-ți faci pe oasele șoldului, atunci, ia-ți adio de la colanți.

Ce este „crusta”?

În primul rând, nu este neapărat din vina voastră. Procesul de vindecare este asemenea unei amante, problemele pot apărea chiar și atunci când ai fost deosebit de atent. Dacă pe suprafața piercingului se formează o crustă (sau o limfă, cum profesioniștii le plac să o numească), trebuie să înmuiați un disc demachiant din bumbac în apă salină și să-l țineți până când o puteți șterge cu un țesut curat.

Poți să-ți schimbi Piercing-ul Dermal acasă?

Deși nu este neapărat recomandat, puteți cumpăra un instrument de suport dermal sau o pereche de pensete dermice, care vă mențin ancora în poziție, apoi răsuciți-o în partea de sus și înlocuiți-o. O idee inteligentă este să cumpărați un set topologic magnetic dermal, care permite schimbarea bijuteriei mult mai ușor.

Ce se întâmplă dacă nu-mi mai place?

Respirați cu un suspin, deoarece îndepărtarea acestuia poate duce la apariția unei cicatrici. Cu toate acestea, pentru a vă asigura că nu se infectează după ce ancora a fost înlăturată, lăsați-l pe medicul specialist să aibă grijă de acest procedeu, deoarece ancora se amestecă cel mai probabil cu țesutul, astfel încât poate fi necesar tăierea acestuia. Cu toate acestea, dacă este o cicatrice hipertrofică, poți aplica ulei de jojoba după ce piercing-ul a fost îndepărtat pentru a micșora cicatricea.

Poate fi dureros așa că meditați foarte mult atunci când luați decizia de a vă face un piercing dermal.

Iar având în vedere Razele X sau MRI-ul, nu trebuie sa vă îngrijorați deoarece bazele sunt din oțel de calitate medicală sau din titan, astfel nu vor exista probleme.