Ușă glisantă DIY pentru baie realizată din reutilizarea materialelor vechi (upcycling)

Când vorbim despre design trebuie să înțelegem că dincolo de culori și partea estetică, în realizarea unui lucru nou se ascunde multă creativitate, imaginație și funcționalitate.

Creativitatea ne poate ajuta să economisim bani, de multe ori prin refolosirea materialelor și obiectelor vechi, pe care fie nu le mai folosim, fie s-au uzat prea mult, devenind astfel inutilizabile pentru scopul inițial.

Astfel, cu putină răbdare și imaginație, le putem transforma în obiecte noi, reanimând materiale și obiecte vechi. Un exemplu bun nu-i ofera Brenda de la cottage4c, care a scris despre achiziționarea cu 10 dolari a două uși din lemn pe care le-a utilizat în realizarea unei uși glisante DIY pentru baie.

Inițial s-a gândit ca totul e floare la ureche, însa a trebuit să găsească o metoda ingenioasă pentru realizarea sistemului de glisare. După ce a analizat bine problema și posibilele soluții, a achiziționat o bară metalică, cu filete la ambele capete, 2 coturi și 2 flanșe pentru prinderea în perete.

Nu are sens să intrăm în detalii alte procesului de „producție” pentru ușa glisantă, acest articol nu este un tutorial, însă ne putem delecta cu imaginile realizate de aceasta.

Personal mă declar extrem de interesat de proiectele “do it yourself” fiind pro reciclare și reutilizare. Sunt multe lucruri pe care le putem reutiliza în scopuri noi. Tu ce sugestii ai?

Fondator Diamoda.ro - Am 27 de ani, mă consider autodidact și sunt îndrăgostit iremediabil de internet. Creez conținut online din 2006 când am avut prima dată contact cu blogging-ul.

Vrei ca reclama ta să apară aici? Contactează-ne!

Be the first to comment

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu mai jos.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.