VestityOutlet – haine pentru femei (recomandare)

VestityOutlet – haine pentru femei (recomandare)
Credit foto - Designed by Freepik
VestityOutlet – haine pentru femei (recomandare)
Credit foto – Freepik

Nu este prima dată când tratăm subiectul hainelor pentru femei și în mod cert nu o să fie nici ultima, pentru că una dintre nișele site-ului nostru este chiar zona de fashion.

Într-un articol anterior publicat de către colegii mei se vorbește despre importanța îmbrăcămintei și despre faptul că pentru noi, femeile, hainele sunt ceva mai importante decât pentru un bărbat.

Sunt cât se poate de acord cu această afirmație. O bluză poate să completeze o ținută vestimentară, indiferent de natură ei, casual sau business, dar poate la fel de bine nu doar să o completeze, ci să ofere prestația necesară, sau mai bine zis, să asigure un aspect impozant, într-o întâlnire de business.

Și nu doar o bluza poate să ofere prestația necesară, rochiile au efecte și mai puternice, fiind adevărate piese de rezistență când este cazul, însă despre asta citiți aici.

Poate că acest lucru nu este la fel de important pentru toată lumea, însă trăim într-o societate care istoric vorbind a fost clădită de către bărbați și în care femeile au luptat cu greu pentru drepturi și libertăți. Între timp societatea a evoluat, bărbații se impun prin postură și funcții în negocieri dure de business, renunțând la arme în favoarea diplomației și comunicării, lucru care este perfect valid și pentru femei.

Tocmai de aceea, într-o lume predominată în general de bărbați, în special în sferă de business, este normal că noi, femeile, să fim mult mai atente la detalii, la cum ne îmbrăcăm, ce haine cumpărăm, pentru ce ocazii și cum utilizăm ținutele vestimentare în raport cu necesitățile de zi cu zi.

VestityOutlet logo

Bluze, body-uri, cămăși, fuste, rochii, pantaloni, blugi și tricouri.

Pe scurt, VestityOutlet, adică o adevărată piața online cu haine pentru femei, de unde poți alege aproape orice, la prețuri accesibile.

Inițial am vrut să utilizez cuvântul „ieftine”, însă lumea asociază ieftin cu prost, iar aici nu este cazul, pentru că VestityOutlet are marfă de calitate. Tocmai de aceea aș vrea să lămuresc în articol o un lucru destul de important, deoarece recent am avut o mică discuție asupra definiției de outlet.

În ultima vreme au început să apară din ce în ce mai multe outlet-uri prin România, prin urmare este bine să știm ce este acela un outlet înainte de a pleca la cumpărături.

Termenul de outlet este utilizat de magazine din întreaga lume, specializate însă în comercializarea stocurilor nevândute. De asemenea, în general într-un outlet ajung branduri premium, nicidecum produse la mâna a doua, defecte sau contrafăcute.

Sa zicem că un magazin mare care vinde doar exclusivități face un stoc mult prea mare de haine. Atunci când vânzările merg sub așteptări vor rămâne stocuri destul de mari nevândute. Acele stocuri ajung mai departe în diferite magazine care funcționează pe conceptul de outlet.

Să recapitulăm. Prin definiție, sau „outlet” se referă la un magazin care conține diferite mărfuri de firmă și care tot timpul are reduceri substanțiale, deoarece un outlet se aprovizionează din șolduri nevândute, nu din lansări exclusiviste.

În ceea ce privește prețurile, acestea sunt în medie cu 60 – 70 la sută mai mici față de prețul inițial al produsului, uneori chiar și mai mult.

Nu vă pot recomanda produse de pe VestityOutlet deoarece nu știu ce preferințe aveți, însa vă recomand să aruncați o privire pe site și să evaluați singuri hainele care vă plac. Eu am inspectat bine site-ul și am găsit deja câteva produse care îmi plac foarte mult și sunt destul de ieftine încât să nu regret achiziția lor.

Sacou Mango White - pret 45 lei de la VestityOutlet
Sacou Mango White – pret 45 lei de la VestityOutlet

In primul rând am pus ochii pe sacoul Mango white care mi-a cazut cu tronc. Chiar dacă nu-l au pe stoc vreau un astfel de sacou pană la final de an. Deși este foarte casual mi se pare extrem de impozant și potrivit pentru o ținută de business ceva mai relaxantă. Cred că merge purtat atât primăvara cât și toamna, înainte de sezonul rece. Plus că, prețul de listă afișat pe site-ul Mango este de 299 lei, puteți face singuri diferența.

Geaca Vila - pret 110 lei de la VestityOutlet
Geaca Vila – pret 110 lei de la VestityOutlet

Un alt produs care mi-a atras atenția este o geacă de la Vilă, deși cred că este mai potrivit să îi spunem jachetă. Am mai avut un model asemănător însă era mult prea vechi și se frecase pielea foarte mult. Din păcate geaca Vilă nu este din piele naturală ci din polistiren și poliuretan, din fericire costă numai 110 lei, adică jumătate din prețul la care a fost listată în momentul lansării.

Vrei ca reclama ta să apară aici? Contactează-ne!

Be the first to comment

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu mai jos.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.